logo
16/04
08/04
07/04
05/04
04/04
02/04
31/03
29/03
27/03
26/03
2 ...

На форумі у Львові лісівники обговорили майбутнє галузі(ФОТО)

07-06-2023 18:522729

На форумі у Львові лісівники обговорили майбутнє галузі(ФОТО)
Фото: пресслужба ЛОР

Сьогодні, 7 червня, у Львові розпочався IV Всеукраїнський лісопромисловий форум.

Захід відбувається в межах XXIV Міжнародної виставки “Деревообробка”, інформує пресслужба ЛОР.

Одним із питань форуму стало обговорення особливостей функціонування лісопромислового сектору України в умовах воєнного стану, а також можливість створення будівельних загонів для відновлення країни після війни.

“Армія сильна, коли сильна економіка. І лісовий сектор Львівщини є дуже вагомою частиною економіки господарського комплексу нашої області. Фактично, чверть всіх валютних надходжень в область іде від експорта лісового сектору, – каже начальник Львівського обласного управління лісового та мисливського господарства, депутат Львівської обласної ради Анатолій Дейнека . – Тут є науковці, влада, лісопромислові, лісокористувачі. Важливий всесторонній обмін думками, аби напрацювати найкращі рішення для розвитку лісової галузі“.

Напрацьовані пропозиції форуму будуть передані на розгляд до центральних органів державної влади.

“Це має дати можливість розвитку лісової галузі. Йдеться про виробництво, нові робочі місця, нові підприємства, – каже заступник голови Львівської обласної ради Юрій Холод. – Важливо, що відбувається така комунікація. Незважаючи на те, що іде війна, ми маємо розвивати бізнес. Бо бізнес – це податки, це можливість витрачати більше на озброєння і на Збройні сили України”.

Організаторами заходу стали ДП «Ліси України», НЛТУ України, Асоціація Деревообробників Львівщини, Меблідеревпром.

Leopolis.news