logo
05/05
04/05
2 ...

У Добросині дівчина з числа дітей-сиріт отримала власне житло

28-09-2023 19:40800

У Добросині дівчина з числа дітей-сиріт отримала власне житло
Фото: ЛОВА

Сьогодні, 28 вересня, у селі Добросин Добросинсько-Магерівської громади Львівського району начальник Львівської ОВА Максим Козицький вручив ключі та документи на власну квартиру у місті Жидачів дівчині з числа дітей-сиріт.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Анастасія перебувала в черзі на пільгове житло, яке надається у межах реалізації регіональної, районної та міської програм забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Львівській області.

«Життєрадісна, активна, відсьогодні Настя матиме власне житло у Жидачеві. З обласного бюджету на нього скерували 640 тисяч гривень, ще 160 тисяч – кошти Добросинсько-Магерівської громади, де зареєстрована дівчина. Бажаю Анастасії наповнити свій новий дім щастям. Люди – наша головна цінність. Згуртованість – наша сила. Разом, з турботою одне про одного, ми все пройдемо», – зазначив Максим Козицький.

Привітали Анастасію також начальниця Львівської РВА Христина Замула, голова Добросинсько-Магерівської територіальної громади Микола Сало та начальник Служби у справах дітей ЛОВА Володимир Лис.

Додамо, що цьогоріч на умовах співфінансування з обласного та місцевих бюджетів на Львівщині придбали 15 квартир і 1 будинок загалом для 17 дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news