logo
05/05
04/05
03/05
2 ...

У Львові відбувся обласний Форум Позашкілля-2023

29-09-2023 11:21770

У Львові відбувся обласний Форум Позашкілля-2023
Фото: зі сторінки у Facebook

Справжнє свято дитячо-юнацької творчості та педагогічної майстерності відспівало та відтанцювало вчора, 28 вересня, у Львівському державному Палаці естетичного виховання учнівської молоді.

Про це повідомляється на сторінці установи.

Концертна програма стала яскравим фіналом Обласного Форуму Позашкілля-2023, організованого Департаментом освіти і науки Львівської ОДА.

Сотні дітей зі всіх куточків області, десятки творчих колективів та гуртків на сцені, виставка мистецьких творів вихованців закладів позашкільної освіти у фойє Палацу, щире та дружнє спілкування колег, обмін думками та ідеями – таким видалося свято для його гостей та учасників.

«Наше завдання - залучати все більше і більше дітей у гуртки та мистецькі колективи, спортивні та наукові секції, еколого-природничі, літературні та музичні центри! Розвиток Позашкілля - шлях до Перемоги!» сказав у своєму вітальному слові голова ЛОВА Максим Козицький.

Географія учасників Форуму: Львів, Турка, Сколе, Дрогобич, Червоноград, Соснівка, Трускавець, Радехів, Оброшино, Підкамінь, Стрілки, Заболотці, Буськ, Стрий, Кам'янка-Бузька, Самбір, Лопатин, Броди, Глиняни, Грабовецько-Дулібівська ОТГ, Стебник, Новий Калинів, Золочів, Жовква, Сокаль, Миколаїв, Борислав.

«Вокальні ансамблі, хори, хореографічні колективи, ансамблі скрипалів, бандуристів, духових інструментів, сольні виступи, художнє читання віршів – було на кого подивитись і кого послухати!» – зазначили організатори.

Leopolis.news