logo
05/05
04/05
2 ...

У Старому Самборі долучилися до акції «Плетемо заради перемоги»

29-09-2023 16:18332

У Старому Самборі долучилися до акції «Плетемо заради перемоги»
Фото: із сайту «Ваш голос Прикарпаття»

Стартувала Всеукраїнська волонтерська акція «Плетемо заради перемоги». До неї долучився Старосамбірський центр культури та дозвілля. Тут плетуть маскувальні сітки для військовослужбовців, які захищають нашу незалежність від рашистів на Запорізькому напрямку фронту.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news з посиланням на ВГП.

Зазначається, що таку патріотичну акцію вдалось організувати за підтримки відділу культури, молоді , спорту та туризму Старосамбірської міської ради спільно із колективами  Старосамбірських шкіл. А сітки для плетіння з Варшави привезла старосамбірянка Наталія Кішик.

У Центрі культури і дозвілля наголосили, що протягом дії акції в Старому Самборі планують сплести 7 маскувальних сіток та відправити військовим у зони бойових дій. До цієї патріотичної справи щодня долучаються не лише мешканці міста. Оскільки робота не з простих, а часом і марудна, бо належить нарізати смужок, підібрати відповідні кольори, то волонтерів залюбки називають «павучками».

У приміщенні плетіння захисних сіток панує тепла атмосфера. «Павучки», працюючи,  спілкуються, жартують. А відтак дружньо множать свій внесок у нашу спільну Перемогу над історичним ворогом, яким була і на століття вже залишиться московія через бункерного диктатора.

Микола СЕНЕЙКО, для  Leopolis.news