logo
05/05
04/05
2 ...

Сьогодні у Львові пройшло нагородження найкращих педагогів

29-09-2023 17:021278

Сьогодні у Львові пройшло нагородження найкращих педагогів
Фото: ЛМР

З нагоди професійного свята сьогодні у Львові нагородили 55 найкращих педагогів. Подяки та премії по вісім тисяч гривень отримали працівники шкільних, дошкільних, позашкільних та мистецьких закладів.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

До нагородження долучився міський голова Львова Андрій Садовий.

«Я завжди згадую двох своїх вчительок, які були вимогливими та креативними. Це були вчителька математики та вчителька літератури. В дитинстві можливо я їх не дуже розумів, але зараз їх наука і підходи дуже відгукуються в житті. На кожному з вас лежить персональна відповідальність за розвиток дитини, адже кожна дитина – це пластилін у ваших руках. Ви можете її скерувати і допомогти їй, і в цьому ваша велика сила. Сьогодні тут зібралися найкращі і я радий, що маю таку честь привітати вас з вашим професійним святом. Дякую вам за вашу працю і бажаю вам натхнення любити, творити і надихати наших дітей», – сказав мер Львова.

«Сьогодні ми хочемо вам подякувати, бо кожен з вас знайомить наших дітей з чимось унікальним, цікавим та новим у житті. Насправді, головне завдання педагога – дивувати дітей. Ми не можемо силоміць нікого нічого навчити, але ми можемо створити умови, щоб діти захотіли взяти ці знання. І це можливо тільки тоді, коли кожного дня ви їх дивуєте та зацікавлюєте.  Тому ми дякуємо вам за те, що ви, приходячи в ваші класи, даєте дітям це диво і віддаєте їм частину себе», – доповнив Андрій Закалюк, керівник управління освіти Львова.

До слова, 53 педагогів отримали подяки та премії за вагомий внесок розвиток учнівської молоді, а двом директоркам вручили Золотий Герб міста Львова. Однією з них стала Лідія Андрушко, директорка початкової школи «Світанок», яка багатьох років вводить інновації у початкову освіту міста на основі свого досвіду перебування у Канаді та залучається до напрацювання нововведень в освітній галузі Львова.

«Ця нагорода для мене стала великою несподіванкою, але це дуже приємно отримувати таку високу відзнаку. Я багато років працюю в освіті і переконана, що визнання вчителів є дуже важливим і цінним. Сьогодні багато вчителів отримали нагороди і я радію за них. Кожен з нас мав свого улюбленого, особливого вчителя, який вплинув на наші життя, тому ми всі розуміємо, наскільки важливо дякувати педагогам за ці внески», – поділилась враженням Лідія Андрушко.

З повним переліком нагороджених педагогів можна ознайомитись тут.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news