logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

У Зеленського може з’явитися несподіваний союзник - ЗМІ

15-06-2019 17:392363

У Зеленського може з’явитися несподіваний союзник - ЗМІ
Фото: censor.net.ua

Президент України Володимир Зеленський може об'єднатися з Юлією Тимошенко /Znaj.ua/.

 

Команда Зеленського буде шукати союзників, а політична сила Тимошенко найкраще підходить на цю роль.

Бізнес-партнер, друг і політичний однодумець Зеленського Сергій Шефір в інтерв'ю заявив, що команда Зеленського бачить соратника у Тимошенко, тому що у її політсилі кажуть, що вони налаштовані «конструктивно» щодо Зеленського. Він виділив саме Юлію Тимошенко як можливого партнера Зеленського у новому скликанні Верховної Ради України.

«Мені хотілося б придумати якийсь хід, щоб коаліція створювалася не на основі портфелів. І я вважаю, що Юлія Володимирівна – патріотично налаштована людина», - сказав Сергій Шефір.

Політолог Петро Олещук у свою чергу допускає, що Сергій  Шефір позначив побажання щодо потенційної коаліції після перевиборів парламенту.

«Але, швидше за все, це навіть його власна думка. Говорити предметно ще рано, останнє слово в питанні складу майбутньої коаліції буде сказано після виборів в Раду, коли на руках опиняться результати голосування», – зазначив Петро Олещук.

Політолог додав, що Тимошенко не погодиться на окреслені Шефіром умови. Якщо «Батьківщина» набере великий відсоток у ВР, то її лідер – Юлія Тимошенко, претендуватиме на пост прем'єр-міністра України. 

Leopolis.news