logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Львівська борчиня Оксана Лівач – найкраща спортсменка квітня в Україні

02-05-2019 19:551025

Львівська борчиня Оксана Лівач – найкраща спортсменка квітня в Україні

Фото: noc-ukr.org

Експертна комісія Національного олімпійського комітету України визнала борчиню Оксану Лівач найкращою спортсменкою квітня в Україні.

Про це повідомляє прес-служба НОК України.

«Після детального аналізу виступів спортсменів та з урахуванням консультацій з Асоціацією спортивної боротьби України, коментарів тренерського штабу збірних України Експертна комісія ухвалила рішення визнати найкращою спортсменкою місяця в Україні чемпіонку Старого Світу з жіночої боротьби Оксану Лівач», – йдеться в повідомленні.

У квітні в Бухаресті 21-річна чинна чемпіонка Європи до 23 років, минулорічна бронзова призерка чемпіонату світу у ваговій категорії до 50 кг Оксана Лівач здобула медаль найвищого ґатунку. Для наймолодшої чемпіонки Європи-2019 з України це перше європейське золото серед дорослих і перше високе визнання НОК.

Найкращими тренерами місяця названі головний тренер жіночої збірної з вільної боротьби Володимир Євонов, який привів жіночу збірну до першого загальнокомандного місця на чемпіонаті Європи, та особистий наставник борчині, призер Олімпійських ігор Андрій Стадник.

Нагадаємо, Оксана Лівач народилися на Івано-Франківщині, тривалий час мешкає у Львові та саме Львівщину представляє на змаганнях.

Leopolis.news