logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

У Лопатинській ОТГ відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств ММА

25-07-2019 20:002209

У Лопатинській ОТГ відбудеться турнір зі змішаних єдиноборств ММА

Третього серпня в селі Березівка, що входить в Лопатинську ОТГ, відбудуться змагання з змішаних єдиноборств ММА, в яких візьме участь 25 спортсменів з усієї Львівщини.

Про це повідомляє УКРОП Львівщини із посиланням на організаторів.

Турнір проходитиме на базі відпочинку в селі Березівка. Участь в ньому візьмуть спортсмени зі Львова, Червонограда та інших населених пунктів області. Також, як запрошений гість на турнірі буде присутній чемпіона зі змішаних єдиноборств з Києва.

Учасники змагатимуться за нагороди у чотирьох вагових категоріях. Усім передбачено медалі та грамоти, а найкращі бійці отримають пам’ятні трофеї. Крім цього, на змаганнях буде присутній президент і засновник «Всеукраїнської відкритої ліги змішаних єдиноборств Реал Файт Промоушен» Віталій Вовк і чемпіони у своїх категоріях, матимуть шанс перейти на професійний рівень.

«Основною метою змагань є – пропаганда спорту та здорового способу життя. Ми хочемо показати спортсменам-аматорам, що досягнувши певного рівня, можна займатись ММА професійна та заробляти цим собі на життя та мотивувати інших людей», - зазначив один з організаторів турніру, депутат Лопатинської ОТГ Сергій Феденишин.

Додамо, змагання відбуваються за підтримки громадської організації «Спільними зусиллями» та «Українського об’єднання патріотів УКРОП».

Leopolis.news