logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
2 ...

Юрист з Києва може стати заступником голови Львівської ОДА

25-07-2019 17:212823

Юрист з Києва може стати заступником голови Львівської ОДА

Юрист, економіст-міжнародник Юрій Добош, який зараз проживає у Києві, каже, що подав свою кандидатуру на зайняття посади заступника голови Львівської обласної державної адміністрації.

 

 

Про це він написав на своїй сторінці у «Facebook».

«Сьогодні в суспільстві панує великий запит на зміни, і я хочу бути корисним Львівщині. Більшість з Вас знає мене. Я маю ступінь магістра міжнародного комерційного права Університету Ексетер, який входить у топ-10 університетів Англії. Працював в юридичній компанії в Лондоні, згодом у провідній київській юридичній компанії, де здійснював юридичний супровід у різних сферах: від медицини до капітального будівництва і фінансів. Я неодноразово залучався в якості експерта в суспільні та судові процеси та бажаю розвивати Львівщину. Очікую на думки та пропозиції від Вас!», – написав він.

Як роз'яснили кореспонденту Leopolis.news у Львівській облдержадміністрації, на посади заступників голови місцевої державної адміністрації конкурс не проводиться. Голова самостійно підбирає собі заступників. Наразі на сайті НАЗК є лише подана декларація одного претендента на посаду заступника голови ЛОДА Юрія Холода. 

Претенденти на заступників голови місцевої державної адміністрації перед вступом на посаду повинні пройти спецперевірку та отримати погодження Офісу Президента та КМУ (профільного віце-прем'єра).

Leopolis.news