logo
26/04
2 ...

Розпочався ремонт дороги до Голосківського цвинтаря (ФОТО)

05-08-2019 15:462133

Розпочався ремонт дороги до Голосківського цвинтаря (ФОТО)

Минулого тижня розпочалися роботи з ремонту вул. Миколайчука – від вул. Пилипа Орлика до в'їзду на Голосківський цвинтар.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, проект реконструкції вулиці І. Миколайчука, кошторисна вартість об’єкта – 93 млн 240 тис. грн. На цей рік на роботи передбачено 10 млн грн: 7 млн грн з бюджету розвитку і 3 млн. грн коштів Громадського бюджету, позаяк ремонт цієї вулиці є одним з великих проектів-переможців Громадського бюджету. Усього дорожники мають відновити 1674,1 м дороги.

У рамках ремонтних робіт на вул. Миколайчука передбачено реконструкцію всіх інженерних мереж, облаштування нового дорожнього покриття та прокладання тролейбусної лінії. Роботи виконує підрядна організація – ПрАТ «Львівське спеціалізоване будівельно-монтажне управління № 1».

27 липня підрядник узявся за облаштування будівельного майданчика, виконання підготовчих робіт для влаштування корита під дорожнє полотно та будівництва інженерних мереж. На час ремонтних робіт перекрито рух транспорту на вул. Миколайчука, від будинку №15а до №30.

Фото: ЛМР

Leopolis.news