logo
25/04
24/04
2 ...

У Дрогобичі затримали двох працівників комунального підприємства

29-08-2019 09:132694

У Дрогобичі затримали двох працівників комунального підприємства
Фото: ВК поліції Львівської області

В порядку ст.208 КПК України 28 серпня поліцейські затримали двох працівників комунального підприємства, 57-річного місцевого мешканця та 60-річну жительку міста Дрогобич.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.367 (службова недбалість) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено позбавлення волі терміном від двох до п'яти років без права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Нагадаємо, за фактом обвалу частини житлового будинку на вулиці Грушевського, 101 у місті Дрогобич поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.270-1 (умисне знищення або пошкодження об'єктів житлово-комунального господарства) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від п'яти до дванадцяти років позбавлення волі.

Нагадаємо, вчора о 02.46 на лінію 101 надійшло повідомлення про ймовірний вибух газу в м. Дрогобич вул. Грушевського, 101/1. Згодом з'ясувалось, що вибуху газу не було. Поппердньо загинуло 2 особи, травмовано 7 осіб. З-під завалів врятовано 6 осіб (з них 4 дитини).

Поліція проводить комплекс заходів для встановлення причини обвалу будинку в місті Дрогобич.

Усього внаслідок обвалу загинуло 8 людей.

Leopolis.news