logo
26/04
2 ...

На «Самбірську газету» подано до суду

05-11-2019 08:191779

На «Самбірську газету» подано до суду
Фото: соцмережі

Директор Самбірського комунального підприємства «Об’єднане» Євген Квас подав до суду позовну заяву на редакцію «Самбірська газета» за надруковану статтю «Чиновників у робочий час «упіймали» за застіллям».  

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news з посиланням на інформацію газети.  

Поширені відомості, переконаний позивач, не відповідають дійсності, їх видання подало у викривленому ракурсі з метою його компрометації як керівника в очах колективу та громадськості Самбора. Адже безпосередньо за застіллям у робочий час його насправді ніхто не впіймав і не бачив. А інцидент з громадським активістом виник на побутовому рівні та через неправомірні його дії.

Позивач насамперед хоче, щоб редакція спростувала надруковану в «Самбірській газеті» статтю «Чиновників у робочий час «упіймали» за застіллям» у тій частині, яка прямо стосується його. Разом з тим, за поширені недостовірні дані, якими принижено його честь і гідність, вимагає від видання 1 грн морального відшкодування. 

Слухання у Самбірському місцевому суді призначено на 7 листопада. Стало відомо, що позивач у ході розгляду заяви по суті може збільшити вартість морального відшкодування за завдану йому газетою моральної шкоди. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news