logo
26/04
2 ...

У Львові сьогодні відбудеться акція «#ДійПротиНасильства»

11-12-2019 12:192406

У Львові сьогодні  відбудеться акція «#ДійПротиНасильства»

У межах Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», Головне управління Національної поліції у Львівській області та управління патрульної поліції Львівської області, спільно з Львівською міською радою, сьогодні о 14.00 год. на площі Ринок (перед Ратушею) проведуть акцію «#Дій ПротиНасильства».

Під час заходу працівники поліції, працівники соціальних служб та представники громадських організацій говоритимуть про те, як не стати жертвою домашнього насильства; де можна отримати фахову юридичну та психологічну допомогу у випадку, якщо зіштовхнулися із явищем домашнього насильства, інформує пресслужба ЛМР.

«Дуже важливим є формування свідомості людей щодо нетерпимого ставлення до домашнього насильства, зокрема і над дітьми», — зазначили в управлінні «Служба у справах дітей» департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради. На завершення заходу організатори запланували спільне проведення флешмобу.

Щорічно з 25 листопада до 10 грудня у регіонах України, в рамках загальнонаціональної акції «16 днів проти насильства», відбуваються різноманітні заходи, спрямовані на те, щоб привернути увагу суспільства до проблем насильства в сім’ї, торгівлі людьми, захисту прав дітей, жінок тощо.

Leopolis.news