logo
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
2 ...

«Батьківщина Львова»: Підстав для підвищення вартості проїзду у електротранспорті немає

23-01-2020 15:031652

«Батьківщина Львова»: Підстав для підвищення вартості проїзду у електротранспорті немає

Сьогодні під час сесії Львівської міської ради зачитали звернення голів депутатських фракцій щодо повернення тарифу на проїзд у тролейбусах та трамваях до 5 гривень.

Як зазначають депутати у своєму зверненні до міського голови, львів'ян запевнили, що підвищать вартість проїзду лише після введення електронного квитка, проведення обліку пасажиропотоку та облаштування зупинок пунктами продажу квитків. Але влада знехтувала цією обіцянкою, інформує «Батьківщина Львова».
«Нічого з вищезазначеного виконано не було, тому підстав для підвищення вартості проїзду у електротранспорті немає», – йдеться у зверненні депутатів.

Вони також наголошують, що новий тариф є необгрунтованим, бо не відповідає співвідношенню ціна-якість.

Відтак, на думку депутатів підвищення тарифів до запровадження електронного квитка є недоцільним.
Єдиною фракцією, яка не підтримала звернення була «Самопоміч» - політичної сили міського голови Андрія Садового.

»Партійна організація «ВО «Батьківщина» міста Львова неодноразово попереджувала міську владу про неприпустимість підвищення тарифів. Після ганебного рішення виконкому, який погодив підвищення вартості проїзду наші активісти провели кілька акцій – роздаючи пасажирам «садогривні» і відкриваючи їм очі на несправедливе рішення міської влади. Сьогодні депутати майже слово в слово повторили наші аргументи – до запровадження електронного квитка і реального пасажирообліку ні про яке підвищення тарифів не може бути й мови. Сподіваємося влада дослухається до справедливих вимог міської громади», – йдеться у повідомленні.

Leopolis.news