logo
26/04
2 ...

У Львові п’яний водій зіткнувся з двома автівками та в’їхав у паркан (ФОТО)

25-02-2020 12:092096

У Львові п’яний водій зіткнувся з двома автівками та в’їхав у паркан (ФОТО)

Учора ввечері, 24 лютого, на вул. Личаківській у Львові нетверезий водій зіткнувся з «Mersedes-Benz» і BMW, а відтак врізався в огорожу.

Як повідомили в патрульній поліції Львівської області, водій автомобіля «KIA Soul» не дотримався бокового інтервалу, внаслідок чого здійснив зіткнення з автомобілем «Mersedes-Benz», який їхав поруч.

 

Не зупиняючись, винуватець ДТП продовжив рух та в’їхав у задню частину автомобіля BMW, який мав намір повернути праворуч на вулицю Григорія Смольського. Унаслідок зіткнення BMW розвернуло на 180˚ та викинуло на тротуар, а автомобіль KIA зіткнувся з металевою огорожею.

 

Під час оформлення дорожньо-транспортної пригоди інспектори у водія KIA помітили очевидні ознаки алкогольного сп’яніння, але чоловік відмовився від огляду в присутності двох свідків.

На 45-річного водія автомобіля «KIA Soul» патрульні склали низку адміністративних матеріалів, а саме: протоколи за ст. 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) та за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою в стані сп’яніння) КУпАП, а також, постанову за ч.1 ст.126 (Керування транспортним засобом без відповідних документів) КУпАП. Матеріали буде передано до суду.

Фото: патрульна поліція Львівщини

Leopolis.news