logo
26/04
2 ...

У ДТП за участю 6 авто біля Львова постраждало троє осіб (ФОТО, ВІДЕО)

26-02-2020 12:103767

У ДТП за участю 6 авто біля Львова постраждало троє осіб (ФОТО, ВІДЕО)

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди, яка сталася 25 лютого близько 16:05 на автодорозі Київ – Чоп неподалік села Чишки Пустомитівського району, травмувалися троє осіб, один з них – неповнолітній хлопчик.

Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Як попередньо встановили правоохоронці, мешканець Закарпатської області, керуючи вантажівкою «ДАФ», скоїв попутне зіткнення з автомобілем «Дачія Логан», який, своєю чергою, зіткнувся з автобусом «БАЗ», що їхав попереду. Далі автобус зіткнувся з «Фордом Куга», а «Форд» – з «Фольксвагеном Шаран».

Унаслідок зіткнення тілесні ушкодження дістали водій «Рено», 34-річний житель міста Винники, його одинадцятирічний пасажир та водій автомобіля «Фіат» – житель Львова.

Поліцейські встановлюють обставини ДТП, слідчі Пустомитівського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Як повідомили в Головному управлінні ДСНС у Львівській області, до ліквідації наслідків ДТП залучили 4 одиниці спецтехніки та 15 чоловік особового складу.

«Пожежно-рятувальними підрозділами за допомогою спеціального гідравлічного інструменту проводились роботи по розрізанню деформованих конструкцій автомобіля «Renault Logan» та деблокуванню 2 потерпілих. Також, аби запобігти можливому загоранню автомобіля, вогнеборці створили повітряно-пінну подушку та відключили акумуляторну батарею. Потерпілих із важкими травмами госпіталізовано в лікувальні заклади м. Львова», – йдеться в повідомленні.

Фото: поліція Львівщини

Leopolis.news