logo
26/04
2 ...

Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення приєднали до перинатального

04-06-2020 13:48850

Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення приєднали до перинатального
Фото: ілюстративне

Львівська обласна рада ухвалила рішення про реорганізацію комунального некомерційного підприємства ЛОР «Львівський обласний центр репродуктивного здоров’я населення» шляхом приєднання його до комунального некомерційного підприємства ЛОР «Львівський обласний клінічний перинатальний центр».

 

Таке рішення 58 депутатів Львівської облради підтримали під час засідання сьогодні, 4 червня, повідомляє кореспондентка Leopolis.news.

Начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Віктор Кусий розповів, що рішення ради передбачає створення одного комплексного закладу. За його словам, у колективах були проведені зустрічі, є бачення спільного розвитку. Віктор Кусий зазначив, що передбачене повноцінне правонаступництво установи, яка приєднує до себе.

Крім того, начальник управління розповів, що штат нового підприємства буде затверджений відповідно до фінансування Національної служби здоров’я.

Директорка Львівського обласного клінічного перинатального центру Марія Малачинська розповіла, що після приєднання центру репродуктивного здоров’я населення у перинатальному центрі буде надаватися повний цикл акушерсько-гінекологічних послуг для жінок, а отже відбуватиметься профілактика багатьох захворювань і дитячої та жіночої смертності.

В.о. директора обласного центру репродуктивного здоров’я населення Галина Сильвестр в свою чергу додала, що у ситуації яка склалася, центр має дефіцит коштів, тому було ухвалене рішення про приєднання до перинатального центру.

Leopolis.news