logo
26/04
2 ...

Учора рятувальники двічі допомагали медикам потрапити до квартир, власники яких потребували допомоги

19-04-2021 13:23910

Учора рятувальники двічі допомагали медикам потрапити до квартир, власники яких потребували допомоги
Фото: ілюстративне

Вчора, 18 квітня, на Львівщині рятувальники двічі за добу виїжджали для надання допомоги по відкриванню квартир.

Про це повідомляє ГУ ДСНС у Львівській області.

18 квітня о 08:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Стебник на вул. С. Стрільців, 1 Дрогобицького району необхідна допомога по відкриванню дверей в квартирі на 3-му поверсі 5-поверхового житлового будинку. В квартирі знаходився власник, 1939 року народження, який потребув медичної допомоги, але самостійно відчинити двері не міг.
Рятувальники м. Стебник за допомогою драбини, через вікно, проникнули в квартиру та, відкривши двері із середини, забезпечили доступ до помешкання працівникам швидкої медичної допомоги та поліції.

Чоловіку було надано медичну допомогу. Від госпіталізації чоловік відмовився.

Цього ж дня о 21:54 до рятувальників надійшло повідомлення, що в м. Львові на вул. Володимира Великого, 51 на 6-му поверсі 9-поверхового житлового будинку в квартирі знаходиться власниця, 1947 року народження. Жінка потребує медичної допомоги, але не може самостійно відчинити двері.

Рятувальники 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова за допомогою шанцевого інструменту та бензоріза забезпечили доступ до помешкання працівникам поліції та медикам. Також, рятувальники за допомогою нош транспортували жінку до автомобіля швидкої допомоги. Жінку госпіталізовано в Клінічну лікарню швидкої медичної допомоги м. Львова.

Leopolis.news