logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

Президент «Львова» Богдан Копитко прокоментував ситуацію довкола стадіону «Україна»

15-07-2021 12:295351

Президент «Львова» Богдан Копитко прокоментував ситуацію довкола стадіону «Україна»
Фото: nta.ua

Президент ПФК «Львів» Богдан Копитко прокоментував рішення УАФ віднести стадіон «Україна» до другої категорії, внаслідок чого на ньому тепер неможливо проводити матчі УПЛ.

Про це пише офіційний сайт львівського клубу.

«Як для клубу, так і особисто для мене, пониження стадіону «Україна» у класі стало несподіванкою, адже команда планувала проводити свої домашні матчі саме на цій арені, яка є знаковою не лише для львівського, але й для всього українського футболу загалом.

Ми підтримуємо позицію депутатів обласної та міської рад, щодо повернення стадіону Україна 3-ої категорії, яка необхідна для проведення матчів рівня УПЛ і впевнені, що зіграємо ще не один поєдинок на легендарній арені.

Усе це складно, адже впершу чергу страждають гравці та вболівальники, які репрезентують клуб на футбольному полі та безпосередньо на трибунах.

Однак, не зважаючи на це,  великий футбол у Львові повинен бути і він буде! У нас триває переговорний процес із керівництвом «Арени Львів» і я сподіваюсь, що вже у найближчій перспективі нам вдасться досягнути угоди, яка влаштує обидві сторони», – зазначив Копитко.

Leopolis.news