logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

У львівській філармонії виступить гурт «Troye Zillia» у супроводі фолькового оркестру

23-10-2019 21:46316

У львівській філармонії виступить гурт «Troye Zillia» у супроводі фолькового оркестру

Гурт «Troye Zillia» у супроводі фолькового оркестру, презентує у Львівській національній філармонії альбом «ENDORФІNY».

Ендорфіни та гармонія – саме їх відчують справжні поціновувачі якісного інструментального музичного звучання, повідомили організатори концерту.

Колектив гурту зізнається, що цей альбом глибший, зрозуміліший і ближчий до людей. Оригінальне звучання народних мотивів, етно деталі та позитивний заряд композицій зрозуміліші та сприйнятливі новим слухачам, котрі відчують кожну ноту.

Виконуватиме гурт новий альбом, який присвячений темі любові та її різним стадіям в житті людей, які оспівані в українському фольклорі: від симпатії до кохання, пристрасті та розлуки, вірності та ревнощів.

Музична палітра емоцій буде вибуховою, а також, на глядачів чекає: прем’єри композицій, ексклюзив, інструменти різних народів світу: індійські, африканські, вірменські, музиканти з-за кордону, поєднання різних музичний стилів в одному концерті, нове звучання у супроводі оркестру.

Солістка гурту - Анастасія Войтюк, також є засновницею фестивалю «LVIV BANDUR fest». Саме тому «Troye Zillia», як представники розвитку сучасної бандури в Україні, цьогоріч відкривають сольним концертом третій міжнародний фестиваль «BANDUR fest» у Львові.

«Troye Zillia» є лідерами сучасної бандури у Львові, які ініціюють рух та розвитку бандури в естрадному сучасному середовищі.

Концерт відбудеться 5 листопада о 19:00. Квитки тут.

Leopolis.news