logo
27/04
26/04
25/04
2 ...

Судововишнянська громада попрощалася з Героєм-земляком Ігорем Петровським

24-03-2024 11:11270

Судововишнянська громада попрощалася з Героєм-земляком Ігорем Петровським

23 березня Судововишнянська громада провела в останню дорогу Героя-земляка Ігоря Андрійовича Петрівського, 1992 р.н.

Небесним воїном-ангелом став ще один Захисник України. Він загинув 10 вересня 2023 року під час виконання бойового завдання поблизу н.п. Новомайорське Донецької області, виявивши стійкість і мужність у бою за Батьківщину.

22 березня Герой повернувся  «на щиті» до рідної Судової Вишні, на колінах, «живим коридором» вдячності односельці зустріли воїна-земляка.

Сотні жителів Судововишнянської громади, громадськість, представники влади   попрощалися й провели в останню дорогу Захисника України Ігоря Петрівського,  який мужньо брав участь в обороні нашої держави і віддав своє молоде життя на вівтар свободи України. Важко, коли гине цвіт нації, кращі з кращих…

Низько схиляємо голови в пошані перед відважністю, стійкістю та патріотизмом нашого Захисника і висловлюємо глибоке співчуття рідним і близьким. Втрата невимовно болюча і Судововишнянська громада разом з родиною сумує і переживає цей важкий час. Герой Ігор Петрівський  завжди залишиться у серцях і пам'яті мешканців громади добрим, відповідальним, надійним, чуйним та щирим батьком, сином, братом, другом.

 

Підготувала Галина Сорока, Leopolis.news 

Фото з відкритих джерел