logo
26/04
25/04
2 ...

Дві громади Львівщини за вихідні задонатили на ЗСУ 43 тис. грн

25-03-2024 16:11535

Дві громади Львівщини за вихідні задонатили на ЗСУ 43 тис. грн
Фото: ЛОВА

Під час благодійних виступів жителі Мурованської та Жовтанецької громад зібрали на потреби військовослужбовців майже 43 тисячі гривень.

Про це повідомляє пресслужба ЛОВА.

Школярі Мурованського ліцею виступили перед односельчанами з прем’єрним показом дитячої опери-казки «Дюймовочка» за однойменною казкою Андерсена. Вистава була благодійною, кошти в сумі понад 15 тисяч гривень діти передали для потреб воїнів.

А в селі Кам'янопіль відбувся Благодійний літературно-мистецький вечір «Шевченко був і вічно буде, допоки на землі живем», на якому зібрали 6100 гривень. Кошти спрямують на купівлю необхідних для військовослужбовців речей. 

Також 21 600 гривень зібрали учасники Народного аматорського хору імені Євгена Козака із села Велике Колодно Жовтанецької громади. Цими вихідними хористи відвідали з концертною програмою «Боже, Україну збережи» Церкву Покрови Пресвятої Богородиці села Горпин та Церкву Преображення Господнього села Вирів.

«Дякуємо громаді за спільну молитву та збір коштів на підтримку ЗСУ! Усі кошти будуть спрямовані для придбання необхідних речей для наших Захисників!», – поділились учасники Народного аматорського хору імені Євгена Козака.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news