logo
26/04
25/04
24/04
2 ...

Мерія виділила 4,5 млн грн для придбання лікарських і дезінфікуючих засобів для львівських лікарень

29-05-2020 17:18821

Мерія виділила 4,5 млн грн для придбання лікарських і дезінфікуючих засобів для львівських лікарень
Фото: unn.com

Сьогодні на засіданні виконавчого комітету було прийнято два бюджетні рішення — «Про внесення змін до міського бюджету м. Львова на 2020 рік» та «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету м. Львова». Зокрема з резервного фонду буде виділено майже 1,5 млн грн на ремонт підпірної стінки на вул. Наукова, 59, та 4,5 млн грн на придбання лікарських та дезінфікуючих засобів закладам охорони здоров’я.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

Так, змінами до міського бюджету на 2020 рік, відповідно до розпорядження Львівської ОДА, зменшується обсяг субвенції з місцевого бюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами, за рахунок відповідної субвенції з державного бюджету на суму 1442,6 тис. грн.

А також пропонується збільшити видатки управлінню капітального будівництва на суму 169,2 тис. грн. для погашення заборгованості за рішенням суду ЛМКП «Львівтеплоенерго» за спожиту теплову енергію за рахунок зменшення таких видатків, передбачених виконавчому комітету ЛМР.

«Рішенням «Про виділення коштів з резервного фонду міського бюджету м. Львова» пропонуємо виділити Франківській районній адміністрації кошти в сумі 1 498 529 грн. для проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення із аварійного стану основних несучих конструкційних елементів підпірної стінки на вул. Науковій, 59.

І виділити з резервного фонду міського бюджету м. Львова 4,5 млн грн. для придбання лікарських засобів, засобів індивідуального захисту, розхідних матеріалів, антисептичних та дезінфікуючих засобів для закладів охорони здоров’я, у тому числі лікарням 2,4 млн грн., половим будинкам — 300 тис. грн., амбулаторіям та поліклінікам — 1.8 млн грн», — доповіла Лілія Римар, заступниця директора департаменту фінансової політики ЛМР .

Leopolis.news