logo
25/04
24/04
23/04
22/04
19/04
2 ...

Голлівудська компанія придбала права на український фільм із акторкою-українкою у головній ролі

03-07-2020 19:381176

Голлівудська компанія придбала права на український фільм із акторкою-українкою у головній ролі
Фото: The Hollywood Reporter

Найбільший в світі американський дистрибютор Lionsgate через свою компанію Grindstone Entertainment придбав права на український трилер Let it Snow  («Хай сніжить»), режисера Станіслава Капралова.

Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Фільм створено у копродукції України з США та Іспанією. Продюсер фільму - Сергій Лавренюк (Solar Media Entertainment), ко-продюсери Ян Фішер, Роджер Корбі (FishCorb Films) та Станіслав Капралов, виконавчий продюсер – Маріанна Новікова.

Головні ролі у фільмі виконують Іванна Сахно («Шпигун, який мене кинув», «Тихоокеанський рубіж: Повстання»), Алекс Хафнер («Занурення», «Радник») та Тінатін Далакішвілі («Зірка», «Любов з акцентом», «Ебігейл»)

Сюжет фільму розгортається серед зимових гір. За сноубордисткою, любителькою фрірайду, женеться чорний снігохід з безликим наїзником. Він не просто хоче знищити героїню, він наче драматург, насолоджуючись процесом, розігрує видовищну криваву п'єсу.

Всесвітньовідомий сейлз-агент Arclight Films підписав угоду на продаж фільму Let it Snow  («Хай сніжить») на території північної Америки 29 червня, а вже з 22 вересня він вийде у прокат у VOD форматі.

«Let It Snow – це сильний та захоплюючий трилер. Широкомасштабні кадри гір, що вкриті снігом, проберуть аудиторію до кісток. Сноубордисти бережіться!» - прокоментував Стен Вертліб з Grindstone Entertainment, компанії Lionsgate.

Leopolis.news