logo

Корисні онлайн-сервіси, які можуть стати вам у нагоді

02-03-2021 14:2925247

Корисні онлайн-сервіси, які можуть стати вам у нагоді

Журналісти Leopolis.news зібрали для своїх читачів корисні посилання, які можуть знадобитися, якщо вам потрібно вирішувати будь-які питання з органами державної влади, укладати майнові, фінансові або партнерські угоди, скористатися послугами нотаріуса чи адвоката, отримати інформацію про судові рішення, тощо.

 

Єдина база даних електронних адрес, номерів факсів (телефаксів) суб’єктів владних повноважень

Завдяки реєстру можна знайти контактні дані (ЄДРПУО, адресу, телефон, електронну пошту) будь-якого органу державної влади за простим пошуком.

Єдиний державний реєстр юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (ЄДР)

Безкоштовний запит у ЄДР відрізняється від надання відомостей з реєстру на платній основі. Реєстр також дає змогу оформити та подати електронні документи, які направляються державному реєстратору.

Державний реєстр речових прав на нерухоме майно

У Державному реєстрі речових прав є інформація про зареєстровані речові права на нерухоме майно за адресою, реєстраційним номером об’єкта нерухомості, кадастровим номером ділянки, ідентифікаційним номером фізичної або юридичної особи. Користування реєстром платне.

Єдиний реєстр боржників

Безкоштовний пошук в реєстрі щодо категорії боржника, виконавчого провадження, документів щодо боргу здійснюється за прізвищем, ім’ям та ідентифікаційним кодом.

Єдиний державний реєстр виконавчих проваджень  

Автоматизована система виконавчого провадження надає інформацію про відкриті виконавчі провадження, боржників і стягувачів.

Єдиний державний реєстр судових рішень

Сервіс дає доступ до електронних копій судових рішень, а також має широкий перелік категорій, за якими можна здійснювати пошук: прізвищем судді, населеним пунктом, реєстраційним номером рішення, датою, статусом та навіть фрагментом тексту самого рішення. Доступ до ресурсу вільний.

YouControl – повне досьє на кожну фізичну і юридичну особу України. Найповніший трьохмовний сервіс України, який працює в он-лайн режимі зі 100 реєстрами. Одноденний Open Data доступ – це безкоштовна ліцензія для всіх охочих, в якій доступні дані з 22 реєстрів, безкоштовний запит із ЄДР, судові документи, державні тендери. Для того, щоб користуватися нею, необхідно зареєструватися в системі за допомогою номера телефону й email. Для повноцінної роботи сервісу необхідно придбати добову або річну ліцензію.

SCANBE.io – сервіс для пошуку даних про людину за відкритими базами даних, який дозволяє зробити життя безпечним, а суспільно важливі дані доступними. Сайт узагальнює інформацію про людину з різних реєстрів. Щоб отримати повний звіт необхідно оплатити денний тариф, який становить 69 грн або придбати місячну ліцензію.

Єдиний реєстр нотаріусів і нотаріальних контор 

Реєстр нотаріусів містить інформацію про державні нотаріальні контори та нотаріусів, що здійснюють приватну діяльність. Серед доступної інформації: адреса, телефони та графік роботи. Пошук в базі можна здійснити за прізвищем, номером свідоцтва або за локацією.

Єдиний реєстр адвокатів України

Реєстр адвокатів був створений 16 січня 2013 року та діє на підставі Закону України «Про адвокатуру та адвокатську діяльність» і Порядку ведення Єдиного реєстру адвокатів України. Тут є пошук за прізвищем та номером свідоцтва, а також розширений – за адресою, назвою об’єднання чи сферою, на якій спеціалізується адвокат.

Кадастрова карта України

Визначити власника або орендаря земельної ділянки на території України можна завдяки Кадастровій карті. Щоб дізнатися про право власності та речові права на землю, потрібно авторизуватися через ЕЦП.

Он-лайн будинок юстиції

Надзвичайно зручний сервіс отримання послуг без контакту з представниками влади. За допомогою цього сайту можна отримати повторні документи про державну реєстрацію актів цивільного стану: свідоцтва про народження, шлюб, розірвання шлюбу, смерть, зміну імені, а також відповідні витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян; здійснити державну реєстрацію громадської організації, зі статусом юридичної особи, зареєструвати підприємця, отримати ЕЦП, тощо

Якщо ви вважаєте що є необхідність додати ще якийсь корисний он-лайн ресурс, пишіть нам у коментарях. Ми обов’язково до вас дослухаємось.

Новини Реєстри Україна