logo
26/04
24/04
15/04
04/04
28/03
14/03
11/03
09/03
06/03
05/03
08/02
24/01
23/01
2 ...

Лікарня не майбутнього, або нащо дерибанять територію лікарні швидкої допомоги?

17-04-2021 15:097718

Лікарня не майбутнього, або нащо дерибанять територію лікарні швидкої допомоги?
Фото: зі сторінки у Facebook

Квест: для кого виокремлюють 1,3 га землі з території лікарні Швидкої допомоги?

Вони там реально втратили не те що совіть, нюх! Вони вже втартили навіть людське обличчя!

Як назвати людей, які в час ПАНДЕМІЇ!!!!!! дерибанять землі ЛІКАРНІ! Ось, 22 квітня 2021 на розгляд сесії ЛМР виносять питання про поділ землі лікарні Швикої допомоги. Боюся запитати, то вони так день «рождення дєдушкі Лєніна» вирішили посвяткувати?

Отож «несподзянка» – Львівська міська рада хоче поділити земельну ділянку лікарні на Миклайчука, на якій розташована Лікарня швидкої медичної допомоги, викоремивши 1, 3 га землі, яку заберуть в лікарні. І передадуть місту.

А тепер класичне питання: НАВІЩО?

Доводжу до відома нешановних представників мерії, що проект лікарні розроблявся на основі відповідних нормативних документів, і площа земельної ділянки розраховувалася також відповідно до норм! І є МІНІМАЛЬНОЮ для потреб цієї лікарні. Більше ніхто не давав! і забрати НЕМАЄ ПРАВА!

Тобто менша земельна ділянка, ніж існуюча, для такого типу лікарень використовуватися не може.

І от кричучи зі всіх кутів про недостатність лікарняних ліжок, Лікарня швидкої допомоги віддає міста 1,3 га землі.

В цей же час з'являються повідомлення про те, що який таємничий інвестор хоче інвестувати в побудову нової дитячої лікарні на території лікарні Швидкої допомоги. 

Ну, всі, хто в темі, здогадалися, які депутати є тими «іноземними таємничими інвесторами», які за традиційною схемою Андрійванича під виглядом типу соціальних дитячих проектів (ну хто ж проти дітей? правда?), відіжме для потрібних людей 1,3 га землі в лікарні!

Чому це все білими нитками шито?

Та дуже просто!

Якщо такий благочинний інвестор» хоче інвестувати в розвиток лікарні БЛАГОДІЙНІ (в чому я дуже сумніваюся) кошти, то он стоїть ціле приміщення на Замарстинівській за 4 мільйони буде готова лікарня, для якої треба буде просто класти дітей вже цьогоріч. ВПЕРЕД!

Тоді як на території лікарні Швидкої допомоги 4 млн це лише вартість проектно-кошторисної документації і ще трішки на щось.

По-друге. Вчергове переконуюся, про небезпідставність чуток про кластер чорної трансплантології, для якого дуже треба дитячої лікарні (а лікарня на Орлика не погодилася приєднатися до лікарні Швидкої допомоги) то вирішують питання побудовою нової, найімовірніше, приватної лікарні, де ніхто і нічого проконтролювати не зможе. А потім ще збоку планований роддом і повний цикл потрібних органів. Навіть боюся про таке думати...

І ось чому треба території саме на Миколайчука! Інші варіанти просто ніхто не розглядає! Важлива відстань то всі лягли під замовника! Всі!

По-третє чергове риторичне питання: НАВІЩО нова лікарня?

У Львові бракує дитячих лікарень?

Та ну?

А нащо ви їх позкривали пачками і стояють безгосподарні по цілому Львову десятки приміщень!

Мало того, будівництво нової лікарні має відбуватися відповідно до плану розвитку госпітального округу. Якого досі НЕМАЄ! Прівєт, пані Микичак!

То якщо в нас десятки непотрібних і не функціонуючих приміщень лікарень то навіщо будувати ще якісь? Логіка ДЕ?! Впорядкуйте ті, що є. І без плану госпітального округу ви цього робити НЕ МАЄТЕ права.

По-четверте, якщо пан Самчук не знає ДБНів, і не знає норм площ земельних ділянок для обслуговування закладів охорони здоров'я, то постає елементарне питання про професійну компетентність цього лікаря як управлінця.

Самчуку не треба землі для лікарні? Чесно?

То проведіть службове розслідування, яким чином керівником лікарні стала особа, яка не знає вимог до закладів охорони здоров'я.

Мало того, доведу до відома усіх, що зараз лікарня Швидкої допомоги має статус інфекційної лікарні, тому вимоги до площі її території ще посилилися, оскільки є жорсткі вимоги до санітарних охоронних зон такого закладу охорони здоров'я!

Також проведіть службове розслідування щодо того, яким чином пан Коровайник, що завізував проект цієї ухвали та всі інші працюють, не занючи норм ДБНів?

Тут перелік вільних приміщень для того, щоб можна було розмістити лікарню будь-якого типу ВЖЕ! 

Прикриватися намірами порятунку дітей для чергового дерибану землі гидко. Це дно, яке навіть не знаю, чи можна пробити далі!

Лишіть у собі хоч крапельку людського! Не все міряється грошима...

Автор: Олеся ДАЦКО/Facebook