logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

Співачка Sowa презентує відеороботу на авторську пісню «Шрами» (ВІДЕО)

21-04-2021 19:183847

Співачка Sowa презентує відеороботу на авторську пісню «Шрами» (ВІДЕО)

Це вже п’ятий кліп на рахунку цієї артистки. За словами співачки Sowa, вона дуже ретельно підійшла саме до цієї роботи, адже це її  авторська пісня. Саме у відеороботі вона хотіла максимально передати ті емоцій, що були присутніми при написанні треку.

Про це повідомляє пресслужба артистки.

«Я щаслива, що маю можливість розкриватись для свого глядача з різних сторін, адже мені є, що  йому сказати. 

Саме зйомки цього кліпу  викликали в мене найбільше хвилювання, адже тут я оголяю свою душу, і це відрізняє кліп «Шрами»  від попередніх відео робіт.

У кожного з нас своя історія кохання. Нас об'єднує одне – сильні почуття, які ми проживаємо під час цього захоплюючого періоду: закоханість, постійні думки про цю людину та надія на світле  спільне майбутнє. За допомогою  відео роботи я хочу поділитися з вами своєю історією та почуттями, які переживала в певний період свого життя. Відчуття, коли розумієш, що хочеш бути з людиною, але вона не в силах дати тобі те, чого ти так прагнеш. Або ж є певні причини, за яких ви не можете бути разом, і весь цей спектр емоцій залишає на серці шрами», – ділиться Sowa.

Режисером кліпу став Юрій Двіжон, відомий український кліпмейкер, який вже відзначився співпрацями з такими артистами як: MELOVIN, Ірина Білик, Pianoбой, Khayat та багато інших. 

«Мені подобається, що з кожною новою піснею співачки Sowa я відчуваю її ріст та серйозне бажання в майбутньому бути на вершині своєї професії. Впевнений, що «Шрами» це ще один крок вперед. У ній тонко показані страждання дівчини після завершення стосунків та бажання позбутись від багажу спогадів, з якими завжди не так просто прощатись», – Юрій Двіжон

Червону сукню у відео створив іменний український  дизайнер Іван Фролов. За словами співачки Sowa, саме вона допомогла їй максимально  влитися в образ та ідеально доповнити загальну картину кліпу.

Leopolis.news