logo
24/04
23/04
22/04
20/04
18/04
17/04
16/04
2 ...

«Галичанка» вийшла до Фіналу чотирьох Кубка України

10-05-2021 15:572589

«Галичанка» вийшла до Фіналу чотирьох Кубка України

Другий матч між львівською «Галичанкою» і ужгородськими «Карпатами» в 1/4 Кубка України видався більш цікавим, ніж перший. 

Про це повідомляє пресслужба «Галичанки».

Нагадаємо, що у першій грі, яка відбулася 7 травня на майданчику львів’янок, перемогу святкували господарки з перевагою у 10 м’ячів – 31:21.

Однак у другому матчі (8 травня, Львів) «Карпатам» вдалося максимально зібратися силами і показати одну зі своїх найкращих ігор у цьому сезоні.

 Ужгородки помчали вперед з 7-ої хвилини матчу (3:2), відтак з мінімальної наростили  перевагу до 7-ми м’ячів (12:5 – 24-а хв.). У останні 6-ть хвилин першого тайму «галичанкам» дещо вдалося скоротити розрив, однак перевага залишилася за «Карпатами» – 14:10.

Тривалий час карпатівки вели у рахунку й під час другої половини зустрічі.  Галичанкам знадобилося 17-ть хвилин, аби наздогнати (15:15 –  на 47-й хвилині матчу).  

За 1хв.10 сек до закінчення гри – знову паритет на табло (20:20) та максимальне напруження нервів на майданчику. І хоча вже було очевидним, що у наступний раунд проходить «Галичанка» (адже переможець чвертьфінальної дуелі визначається за сумою двох матчів), однак жодна з команд номер не відбувала – на львівському паркеті точився затятий бій.

На останніх секундах Галичанка зуміла вирвати перемогу – 21:20.

«Чудова гра воротаря та захисту: за другий тайм «Галичанка» пропустила тільки 6 голів і вирвала перемогу»,  – прокоментували на сайті Федерації гандболу України.

Отож, з максимальним результатом  – дві перемоги з двох можливих –  «Галичанка» виходить у Фінал чотирьох Кубка України.

Інші півфіналісти поки що невідомі, адже шістьом командам ще належить відіграти чвертьфінальні ігри. Нагадаємо, що до чвертьфіналу, крім «Галичанки», пробилася ще одна львівська команда.

Інші пари  1/4 фіналу Кубка України:

«Реал» (Миколаїв) – «Львівська Політехніка ЛФКС» (Львів)

«ТНУ-ДЮСШ 21» (Київ)  – «ЗУНУ-Енерго» (Тернопіль) (19 та 20 травня. Обидва матчі у Києві).

«Дніпрянка» (Херсон) – Збірна Києва «Спартак-Київ» (21 та 22 травня. Обидва матчі – у Херсоні).

Відтак «Галичанка» і три інші команди, що переможуть у чвертьфіналі,  зіграють у Фіналі чотирьох (4-5 червня 2021 року).

Як ми вже повідомляли, Фінал чотирьох складатиметься з  півфіналу та фіналу і має згідно з регламентом змагань пройти  в одному місті упродовж двох діб. «Сліпим» жеребкуванням визначаться команди-суперниці. В перший день проведуть півфінали, на другий – гру за 3-є місце та фінал. За перше місце зіграють команди-переможниці  півфіналів. За третє місце – команди, що програли у півфіналах.

Leopolis.news