logo
28/03
14/03
11/03
09/03
06/03
05/03
08/02
24/01
23/01
02/01
17/12
14/12
08/12
2 ...

В уряді Зеленського готують вакциновий геноцид українців?

11-05-2021 15:307987

В уряді Зеленського готують вакциновий геноцид українців?

Станом на 1 травня 2021 року, за даними українського Міністерства охорони здоров’я (МОЗ), від коронавірусу отримали щеплення 754,926 осіб. Київський міжнародний інститут соціології (КМІС) провів опитування 13-15 квітня 2021 року серед 2001 респондента в Україні з метою з’ясувати причини небажання робити covid-щеплення. Із опитаних, які не хочуть робити щеплення, 40% заявили, що вакцини від Covid-19 ще недостатньо перевірені, 33% зазначили, що не довіряють тим вакцинам, які є в Україні, 20% наголосили, що наслідки від вакцинації можуть бути гіршими, аніж від вірусу Covid, а 17% респондентів цілком не сприймають будь-яку вакцинацію.

На сайті Міністерства охорони здоров’я 1 травня з’явилась інформація, що очільник міністерства Максим Степанов підписав контракт із нью-йоркською компанією Pfizer стосовно постачання в Україну вдвічі більшої партії вакцини, аніж мріяв до початку перемовин. Упродовж 2021 року в Україну надійде 20 млн ампул вакцини Pfizer, що буде достатньо для щеплення більшості українців. Детальніше про довготривалі й спочатку безперспективні перемовини із компанією Pfizer та доленосну роль президента Зеленського у зазначених перетрактаціях можна дізнатись на сайті МОЗ. 

Тим часом у світі набуває поширення спротив людей у різних країнах проти вакцинації. Хоча міжнародні медичні синдикати та підконтрольні їм світові ЗМІ замовчують цей факт, у деяких країнах його не вдається приховати. У Канаді та в Данії на рівні урядів не рекомендують робити вакцинацію препаратом Johnson & Johnson, який сприяє утворенню тромбів. Стосовно вакцини Pfizer та інших аналогічних препаратів є рекомендація застосовувати їх лише в екстрених випадках, ймовірно, коли пацієнтові загрожує летальний випадок.   

Тривожні сигнали щодо наслідків вакцинації

На сайті «The Times of Israel» 30 березня 2021 року розміщена інформація, що вакцини Pfizer і Moderna ефективні на 90% для запобігання зараженню вірусом Covid. Рошель Валенскі, директорка CDC (Центр контролю та профілактики захворювань США) привітала результати цього урядового дослідження. Вона наголосила: «Працюють наші зусилля щодо національної вакцинації». 

Та не все так безхмарно, як бадьоро рапортують урядові чиновники США. Неурядові медичні асоціації стверджують, що реальна ефективність  пропонованих вакцин може бути нижчою, а побічні наслідки від масової вакцинації ще не досліджені. Поки що лише в Ізраїлі вдалось встановити зв’язок між щепленням вакциною Pfizer і проблемами із серцем у чоловіків до 30 років. Було виявлено 62 випадки міокарду та 2 летальні випадки. Стосовно наслідків для чоловіків віком після 30 років дослідження не проводились. У Міністерстві охорони здоров'я Ізраїлю занепокоєно заявили, що не вдалось встановити зв’язок між виявленими випадками міокарду та ін’єкціями вакциною Pfizer. 

У Великій Британії та США вакцина Pfizer спричиняє в пацієнтів алергічну реакцію. Представники компанії Pfizer пояснили, що не залучали у свої групи дослідження людей із хронічними алергіями з міркувань безпеки. Ймовірно, що негативних випадків було більше, тому в США вирішили паралельно із Pfizer  застосовувати і препарат Moderna. У вище вже згаданому американському центрі CDC також порекомендували лікарям після вакцинації препаратом Pfizer відразу не відпускати пацієнтів, а деякий час спостерігати за ними. На той випадок, аби пацієнтові можна було вчасно надати екстрену допомогу в разі виникнення побічного ефекту.  

На туманному Альбіоні не впевнені в ефективності вакцин

Відомий британський дослідницький центр «UK Medical Freedom Alliance» опублікував Інформаційний бюлетень для пацієнтів «Prizer Covid-19 Vaccine (Comirnaty)». В бюлетені описані 1, 2 і 3 фази випробування препарату та його побічні наслідки.  

Стосовно останньої, третьої фази сказано: «До початку грудня 2020 року для випробування фази №3 було залучено 43,538 осіб. Дослідження закінчуються у січні 2023 року. Люди, які застосовують цю вакцину, повинні знати, що вона, по суті, все ще є експериментальною».  

 

Щодо ефективності, то британський центр повідомив: «Pfizer опублікував прес-реліз, в якому зазначено, що вакцина ефективна на 95%. Цей розрахунок ефективності базується на результатах 181 із 43,548 учасників».  

У тексті бюлетеню також сказано: «Із 43,548 учасників дослідження лише 181 людина підтвердила випадки симптоматичної інфекції ГРВІ-CoV-2 (Covid-19) – один або більше симптомів плюс позитивний результат ПЛР принаймні через 7 днів після другої дози вакцини. Зі зазначених 181 випадків 95% реципієнтів були у групі плацебо, а 5% – у групі вакцин. У деяких інших учасників дослідження Covid-19 таки розвинувся, проте вони були виключені із експерименту з огляду на час появи у них симптомів». 

Незважаючи на ще не до кінця зрозумілий вплив на організм людей вакцин проти Covid-19, в Управлінні продовольства і медикаментів США (FDA) очікують, що найближчим часом вакцина Pfizer буде схвалена для застосування вакцинації дітей спочатку віком 12-15 років, а відтак і молодших.  

Агентство Reuters повідомило, що соціальні мережі зарясніли інформацією, що адвокати Ізраїлю подали позов у Міжнародний кримінальний суд Гааги до уряду Ізраїлю за порушення Нюрнберзького кодексу, який містить набір принципів медично-дослідницької етики, що були прийняті після Другої світової війни (підстава – антигуманні медичні експерименти у німецьких концтаборах). Цей законодавчий звід містить 10 головних принципів, перерахованих у розділі «Допустимі медичні експерименти». Нюрнберзький кодекс був прийнятий як частина Женевської конвенції, а це означає, що порушення принципів цього кодексу вважається військовим злочином.  

Норвезька трагедія

«The BMJ» – британський щотижневий медичний журнал повідомив, що лікарям у Норвегії було наказано проводити більш ретельне обстеження літніх пацієнтів, які повинні були отримати вакцину Pfizer  проти Covid-19. Такий наказ було зроблено після смерті 23 пацієнтів незабаром після їх вакцинації.  

Стейнар Мадсен, медичний директор Норвезького агентства з лікарських засобів (NOMA), зазначив, що він не бачить переконливого зв'язку між цими смертельними випадками і вакциною. Агентство дослідило 13 летальних випадків і дійшло висновку, що загальні побічні реакції на вакцину, такі як лихоманка, нудота, діарея тощо, могли сприяти смерті у деяких ослаблених пацієнтів. Проте для пацієнтів молодшого віку такої небезпеки нема. 

Директор NOMA наголосив: «Ми рекомендуємо лікарям продовжити вакцинацію, але попередньо проводити додаткові обстеження тих хворих, стан яких може погіршитись. Така оцінка передбачає і обговорення ризиків та переваг вакцинації з пацієнтом і його сім'єю, щоби вирішити, чи вакцинація є кращим варіантом для пацієнта».  

Американські пристрасті довкола Centner Academy

Centner Academy – це приватна школа у Майамі, штат Флорида, із кампусами дошкільних та початкових класів. У цьому році Centner Academy привернув увагу американських ЗМІ через введення обмежень для вчителів, які отримали вакцину від Covid-19. Таким педагогам заборонили контактувати із учнями, а також доручили учителям, які ще не вакцинувались, цього не робити. Відповідно, в академії заявили, що не допустять і вакцинації підопічних, тому що діти практично не хворіють на Covid-19, а якщо вірус і потрапляє у дитячий організм, то дитина у природний спосіб виробляє відповідні антитіла. Тяжкі захворювання дітей відбуваються лише у тому випадку, якщо дитина має хронічні хвороби – набуті або вроджені. 

На академію відразу напосіли лівацькі американські ЗМІ, першим й агресивнішим серед яких є The New York Times. Видання заявило, що адміністрація Centner Academy  оприлюднила помилкові твердження стосовно вакцинації, однак працівники видання не навели достовірних фактів, які б обґрунтовано спростували інформацію від академії. Позиція лівацьких американських ЗМІ схожа на безвідповідальні заяви головного лобіста інтересів міжнародних медичних корпорацій – так званого доктора Ентоні Фаучі. Коли його запитали, чому в Техасі різко зменшилось захворювання на Covid-19 після заборони губернатора Ґреґорі Ебботта носити медичні маски у публічних місцях, популіст Фаучі відповів: «Не знаю, може техасці виходять на свіже повітря і роблять якісь спеціальні фізичні вправи». Ага, ось так всім штатом виходять щоранку на вулицю і роблять фізичні вправи. 

Лівацькі ЗМІ, які обслуговують корпоративні інтереси так званої Демократичної партії США, особливо розхвилювала нещодавня заява Лейли Центнер, співзасновниці академії. Вона повідомила: «Останнім часом десятки тисяч жінок у всьому світі розповідають про несприятливі репродуктивні проблеми через фізичну близькість із тими, хто отримав будь-яку із ін'єкцій проти Сovid-19. Головні проблеми – нерегулярні менструації, кровотечі, викидні, кровотечі під час постменопаузи і аменорея (повна втрата менструації). Ніхто не може пояснити, що може бути причиною цих порушень, але схоже, що ті, хто отримав ін'єкції, можуть передавати щось зі своїх тіл тим, із ким вони вступають у фізичний контакт. Поки ми не отримаємо більше інформації, ми повинні бути обережними, коли мова заходить про благополуччя наших учнів». 

Лейла Центнер посилається на Нюрнберзький кодекс медичної етики, що вакцинація повинна бути не тільки добровільною, а й учасник повинен бути ґрунтовно поінформований та усвідомлений про ризики внаслідок вакцинації, а також дати свою повну юридичну згоду. Неповнолітні ж не здатні ще усвідомити сам процес вакцинації та його ймовірні наслідки. 

Водночас, як наголосила Лейла Центнер, у разі застосування експериментальної вакцини стосовно Covid-19, урядові дані показують, що вакцини проти Covid-19 створюють глибокий негативний вплив на здоров'я субпопуляції реципієнтів, як це задокументовано у «Системі звітності про побічні явища вакцини» (VAERS). Станом на 28 квітня 2021 року задокументовано 85,926 повідомлень про те, що вакциновані пацієнти зазнали різних побічних наслідків, починаючи від смерті й до сотень інших симптомів або станів, загрозливих для здоров’я. 

Центри з контролю та профілактики захворювань у США (CDC) також розслідують три летальні випадки після вакцинації препаратом Johnson & Johnson, а нові дані VAERS поповнені ще 584 повідомленнями про трагічні випадки після вакцинації від Covid. Останні опубліковані дані зафіксували 86,080 повідомлень про побічні ефекти вакцин проти Covid, у тому числі 3,186 смертей та 10,152 серйозних травм організму за період від 14 грудня 2020 року по 16 квітня 2021 року, – повідомило онлайн-видання The Defender. 

Вище згаданий британський центр «UK Medical Freedom Alliance» повідомив, що насправді наведені дані побічних ефектів є на кілька порядків вищі. VAERS не оприлюднює всі зібрані дані, а свої звіти рецензує. Якщо взяти до уваги більшість інформації від лікарів про негативні наслідки вакцинації, зібраної у різних країнах світу, то можна зробити такі найголовніші висновки: 

● вакцини сприяють захворюванню певного числа реципієнтів, а такі хворі можуть створювати загрозу для здоров'я інших людей, які знаходяться в ареалі їхнього спілкування; 

● організатори клінічного дослідження вакцини РНК Pfizer попередили, що близькість (спільне вдихання повітря або контакт зі шкірою, або секс) між учасниками, які вакциновані й невакциновані, може завдати шкоду невакцинованим; 

● у біології людини існує епігенетичний молекулярний механізм, за допомогою якого вакциновані можуть негативно впливати на стан здоров'я невакцинованих. 

Роберт Райт – старший науковий співробітник Американського інституту економічних досліджень, автор понад десятка книг, розповів у статті «Реституція за системний ковідизм» (розплата за зумисне нагнітання страху стосовно пандемії), що  популісти-політики і пропагандисти, в яких перетворились журналісти лівацьких ЗМІ, – головні агітатори  розвертання США у бік соціалізму – понесуть відповідальність. Щодо ймовірного зараження вірусом Covid-19, вважає Роберт Райт, то він не передається ні через дотик тіла до тіла, ні на відкритому повітрі. Проте у закритому приміщенні є висока вірогідність заразитись. Отож учитель у класі чи вихователька у дитячій групі можуть бути потенційно небезпечними для здоров’я дітей навіть у тому випадку, якщо вони здійснили вакцинацію.  

Наукових досліджень, які б підтвердили або спростували одну із версій, знайти не вдалось. У будь-якому випадку українцям доцільно сім разів подумати перед тим, як двічі вколоти пропоновані  вакцини від вірусу Covid-19.  

Не Pfizerом єдиним колотиметься Україна

У третій декаді квітня 2021 року в Україну завезли вакцину AstraZeneca-SKBio. В Україні цю вакцину зареєстрували 20 квітня 2021 року, а вже 23 квітня доставили для вакцинації українців. Неймовірна оперативність як для вітчизняних  чиновників, особливо від медицини. Ще раніше в Україну завезли вакцину Covishield, яку виготовляє індійський Інститут сироватки крові, яку зареєстрували 22 лютого 2021 року, а також препарат CoronaVac китайського виробника Sinovac Biotech Ltd. Всесвітня організація охорони здоров'я 7 травня зареєструвала препарат CoronaVac. Загальна ефективність цієї вакцини коливається у межах 62%. Такого висновку дійшли фахівці бразильського Інституту Бутантан, який проводить масштабні випробування препарату китайського виробника.  

ВООЗ схвалила зазначені вакцини для екстреного застосування. Це та міжнародна організація, яка працює в режимі політичного флюгера. То стверджує, що медичні маски не можна довго носити на обличчі, бо це негативно впливає на дихальну систему людини, то вже заявляє, що медичні маски тільки покращать стан людей, як хворих, так і здорових.  

На сайті МОЗ розміщена інформація, що епідеміолог, голова Національної технічної групи експертів із питань імунопрофілактики і громадський активіст Федір Лапій під час пресконференції, яка відбулась не сказано де, ствердив, що вакцини AstraZeneca/Covishield та AstraZeneca-SKBio є ідентичними та взаємозамінними. При цьому експерт не вважав за потрібно роз’яснити, чому індійська панацея, схвалена ВООЗ, цілком не працює в самій Індії. 

У країнах ЄС – у Франції, Німеччині, Італії та Іспанії – застосування оксфордської вакцини AstraZeneca поставили на паузу, оскільки з’явилась інформація, що цей препарат сприяє утворенню тромбів у крові. ВООЗ почала розслідувати зазначену інформацію, проте не завершивши вивчення цього питання заявила: нема підстав вважати, що виникнення тромбів пов’язане зі застосуванням вакцини AstraZeneca.  

Натомість науковці у Норвегії та Німеччині повідомили, що таки знайшли причину виникнення тромбів у людей, які вакцинувались препаратом AstraZeneca. Професор Андре Гольм пояснив, що в крові жінок-реципієнтів виявили специфічні антитіла, які й зумовили тромбоз. Ніщо інше, окрім вакцини, яку приймали пацієнти, не могло дати такої сильної реакції імунітету вакцинованих, – переконаний професор

Принагідно зазначимо, що вакцину AstraZeneca виготовляють із ослабленої версії звичайного вірусу застуди (відомого як аденовірус) від шимпанзе. Аденовірус шимпанзе модифікували, щоби він більше нагадував коронавірус і сприяв покращенню людського імунітету. Оксфордські мудреці переконують: як тільки вірус шимпанзе вводять у тіло людини, він «навчає» людську імунну систему, як необхідно боротись проти реального вірусу, якщо той з'явиться. 

На відміну від вакцини Pfizer, яку необхідно зберігати за надзвичайно холодної температури -70°С, оксфордській вакцині підходять звичайні температурні умови. Проведені випробування показали, так стверджують дослідники, що вакцина Pfizer була ефективною на 95% (в іншому повідомленні – на87%), тоді як позитивний показник для оксфордської вакцини становив лише 62%. Однак порівнювати ці результати недоречно, наполягають розробники  AstraZeneca, адже ці випробування проводили різними методами, – повідомила британська корпорація BBC News. 

Якщо оксфордським мудріям із невідомого дива не підійшли для експериментів аденовіруси людини, зокрема «Human adenovirus C», то могли би задля кращої ефективності виокремити аденовірус у слонів. Така вакцина здолала би Covid-19 у світовому масштабі за лічені місяці. Недопетрали в Оксфорді.  

Епілог

У Вашингтоні відбувся онлайн триденний Всесвітній конгрес вакцин (World Vaccine Congress, 4-6 May). Учасники конгресу оголосили 6 травня 2021 року, що препарат компанії Moderna є кращим із пропонованих медикаментів проти коронавірусу.  Ця вакцина, ліцензована для екстреного застосування у США та ряді інших країн, обійшла у рейтингу препарати AstraZeneca, Bharat Biotech, Janssen, Medicago, Novavax, Pfizer/BioNtech, «Супутник V» і препарат для тварин Zoetis. Учасники конгресу наголосили, що вакцина Moderna є «новою технологією (платформою) вакцини. У цій категорії вона обійшла розробки компаній BioNtech, Inovio, Janssen, Medicago, Novavax, Vaccitech і GeneOne Life Science». 

Характерна річ, що про Московський центр ім. Гамалеї не згадали, а вакцину цього центру «Супутник V» розмістили поруч із вакциною Zoetis, яка призначена для вакцинації братів наших менших. 

Путін обурився таким станом справ, що московська вакцина опинилась на узбіччі світового прогресу. Він заявив, що на міжнародних ринках посилюється боротьба між різними виробниками фармацевтичних препаратів. Там вирішили підтримати американську вакцину Moderna, з якою агресивно бореться американсько-європейська компанія Pfizer. Путін переконаний, що ефективність препарату Moderna можна буде оцінити лише років через десять – після багаторічного застосування і аналізу результатів (див. відео 14:00 хв.) 

Не тільки препарат Moderna, а також усі решту вакцини від вірусу Covid-19, який є різновидом біологічної зброї, можна буде оцінити років через 10-15, вважають незалежні експерти, коли почне підростати і формуватись організм дітей, яких зачали вакциновані батьки. Американська розвідка інформувала, що станом на 2018 рік у військовій біологічній лабораторії китайського міста Ухань проводили експерименти із 1637 новими вірусами. Що чекає на людство в майбутньому і як боротись із ймовірною вірусною навалою, якщо китайська ситуація вийде з-під контролю, імунологи прогнозувати не беруться. 

Ігор ПРІЦАК,

політичний оглядач 

Ярослав ЛЕВКІВ,

приватний журналіст

Від редакції. Leopolis.news може не поділяти думку авторів, це виключно їх бачення.

На сайті МОЗ можна знайти багато детальної інформації щодо вакцинації і щодо конкретних вакцин, згаданих у матеріалі.