logo
25/04
24/04
23/04
22/04
21/04
19/04
2 ...

Нардеп-«слуга» пояснив, для чого купив «4 канал»

28-12-2021 17:083791

Нардеп-«слуга» пояснив, для чого купив «4 канал»

Народний депутат від «Слуги народу» Олексій Ковальов заперечує участь Офісу президента в покупці «4 каналу» і розраховує, що канал допоможе йому будувати політичну кар’єру.

Про це Ковальов сказав у коментарі «Українській правді».

«Жодної ролі президента в покупці «4 каналу» не було – я це можу офіційно підтвердити. Канал було куплено на грошові кошти моєї родини. Зараз ЗМІ поширюють неправдиві відомості, що я нібито не міг собі купити телеканал. 

Там була дуже важка структура власності й переходу цієї власності до мене – але ми це зробили. Офіс президента в цьому участі не брав», – сказав нардеп. 

«Ну так, я входжу у фракцію «Слуги народу», але я є самостійним депутатом, який хоче розвиватися в контексті медіа. Я раніше не був пов’язаний з медіа, але щоб вийти на медіаринок, треба мати власний канал або співпрацювати з певними бізнесово-фінансово-промисловими групами.

Я планую далі продовжувати свою політичну кар’єру – а без медіа, наразі в Україні, я думаю, це буде важко зробити. Стосовно редполітики: телеканал буде залишатися проукраїнським. 

Ми будемо об’єктивно висвітлювати новини. У нас будуть ток-шоу, будемо на них запрошувати людей і з провладної фракції, і з опозиції – а люди вже будуть оцінювати, хто їм подобається. Я теж буду брати участь у ток-шоу», – додав він.

За словами Ковальова, переговори щодо купівлі телеканалу тривали приблизно рік. Суму угоди він не розголошує. На запитання УП про вартість місячного утримання телеканалу нардеп відповів: «Не достатньо дорого».

Як повідомляли, 28 грудня стало відомо, що народний депутат від «Слуги народу» Олексій Ковальов купив у екснардепа Дмитра Добродомова «4 канал».

Leopolis.news