logo
02/05
01/05
30/04
29/04
2 ...

Нові докази бійні у Бучі: CNN отримало відео, на якому видно військових рф та тіла жителів

27-04-2022 16:002376

Нові докази бійні у Бучі: CNN отримало відео, на якому видно військових рф та тіла жителів

Редакція телеканалу CNN отримала відео з дрона з Бучі, що зняте 12-13 березня.

 

Попри те, що Росія неодноразово заперечує, що вони відповідальні за будь-яку бійню в Бучі, російську військову техніку та війська було помічено на вулиці Бучі біля тіл цивільних, показує нове відео з дрона, отримане виключно CNN.

Фахівці CNN підтвердили достовірність цього відео з дрону.

Наразі не опубліковане повне відео, а лише кадри. Зазначається, що це перший реальний доказ із Бучі, на якому видно, як російська техніка та війська діють на вулиці.

CNN ідентифікував три об'єкти по вулиці від авто — це ті самі тіла, які помітили на відео від 1 квітня та супутникових зображень Maxar Technologies від 18 березня.

На відео видно, як військове авто рф рухається далі по вулиці у напрямку трупів. Відео від 12 березня зафіксувало кілька російських солдатів біля військового авто, припаркованого біля будинку недалеко від вбитих жителів.

 

Автор «Карткового будинку» зніме документальний фільм про звірства у Бучі  

Бучанська трагедія – масове вбивство українського цивільного населення в місті Буча Київської області, що супроводжувалося викраденнями, тортурами, зґвалтуваннями, у тому числі дітей, та мародерством. Злочини вчинили збройні сили рф.

Українська влада заявила, що загинули понад 420 жителів міста, назвала цю різанину геноцидом українців і звернулась до Міжнародного кримінального суду з проханням розслідувати те, що сталося в місті. Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що кількість людей, убитих російськими військами в Бучі Київської області, більша, ніж жертв трагедії у Вуковарі.

За попередніми даними, саме цей військовий злочин вчинила 64-та окрема мотострілецька бригада зс рф. ГУР МО оприлюднило список військовослужбовців бригади. В оприлюдненому списку – імена та особисті дані військовослужбовців від рядових до полковників.

Згодом Путін присвоїв «почесне» звання бригаді, яка влаштувала звірства у Бучі.

Leopolis.news