logo
26/04
25/04
2 ...

Вночі у Харкові російська ракета влучила у подвір'я школи: за добу в області є загиблі та поранені

27-06-2022 11:41586

Вночі у Харкові російська ракета влучила у подвір'я школи: за добу в області є загиблі та поранені
Фото: Телеграм Олега Синєгубова

Російські окупанти протягом минулої доби обстрілювали Київський та Шевченківський райони Харкова, Чугуївський і Харківський райони області. Загалом за добу загинули 2 жінки, 5 мирних жителів поранені. 

Про це повідомив очільник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

За його словами, вночі російські загарбники завдали чергового ракетного удару по Харкову. Російська ракета влучила  у подвір'я школи. Унаслідок ще одного ракетного удару пошкоджена адміністративна будівля. Постраждалих немає. 

«У Чугуївському районі внаслідок обстрілів росіян загинули 21-річна та 57-річна жінки. Ще 2 людей поранені. Снаряди влучали по господарських спорудах, пошкоджено вуличний газогін. У Харківському районі протягом доби через російські обстріли отримали вибухові травми ще 3 цивільних», - повідомив Олег Синєгубов.

Українські захисники продовжують нищити окупантів на лінії зіткнення. На Харківському напрямку загарбники вели наступ в напрямку Дементіївки та Питомника, зазнали втрат та відійшли. Окупанти дистанційно замінували місцевість біля Федорівки, Українки, Замулівки, Шестакового та Перемоги.

У районі Ізюма ворог не полишає спроб наступати в напрямку Долини та Мазанівки. ЗСУ чинять спротив, знищуючи живу силу та бронетехніку окупантів.

Підготувала Анастасія Андрійчук,  Leopolis.news