logo
27/03
26/03
25/03
24/03
22/03
21/03
20/03
2 ...

ВРУ має підтримати законопроєкт щодо націоналізації усіх російських активів – Зеленський

30-09-2022 19:011323

ВРУ має підтримати законопроєкт щодо націоналізації усіх російських активів – Зеленський

30 вересня Рада національної безпеки і оборони України на своєму засіданні ухвалила рішення про застосування санкцій до фізичних та юридичних осіб росії.

 

Про це президент Володимир Зеленський заявив у своєму зверненні.

«Сьогодні Рада національної безпеки і оборони України ухвалила рішення про застосування санкцій до значущих фізичних та юридичних осіб росії, які не знайшли в собі мужності виступити на захист людяності та міжнародного права або які так чи інакше залучені до агресивних кроків проти України й спільноти демократичних народів», – зазначив він.

«І водночас звертаюся до народних депутатів України: на наступному засіданні Верховної Ради України розглядатиметься проект закону щодо націоналізації всіх російських активів, який має значно спростити цю процедуру», – додав Зеленеський і попросив підтримати цей законопроект без зволікань.

«Завершуємо демонтаж російського впливу на Україну, Європу та світ», – наголосив Президент.

Як повідомляли, після оголошеної Путіним анексії українських територій президент Володимир Зеленський заявив, що Україна подала заявку на вступ до НАТО у пришвидшеному порядку. А поки Україна чекатиме на затвердження від усіх членів Альянсу, пропонується забезпечити гарантії безпеки для країни згідно з Київським безпековим договором.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news