logo
09/04
07/04
09/10
28/08
15/08
11/08
10/08
09/08
12/07
06/07
19/05
28/04
22/03
24/02
2 ...

«Кришування видачі довідок про інвалідність суддею з 2000-х років…» | Блог Івана Спринського

21-12-2022 15:232980

«Кришування видачі довідок про інвалідність суддею з 2000-х років…» | Блог Івана Спринського
Фото: Івана Спринського

Отже з моїх особистих снів про колаборантів у МСЕК. «Перший у особистому списку Решоти, голови МСЕК Львівської області: Є незмінний «ангел - охоронець» свого брата Заверухи Тараса - Заверуха Олег Богданович, з 2000-х років є суддею в різних судах міста Льова, що дає змогу брати хабарі всьому угрупуванні Заверухи та Решоти і покривати тих хто ці хабарі безпосередньо приймає, з кожної МСЕК Львівщини щопівроку по 20,000 тисяч $, то лише «суддівських» - норм заробіток(((???

Хто за всі часи робив аудит роботи МСЕК??? Хто хоч раз розглядав публічно скарги людей??? Бо якби нарешті ОБЛАСНА РАДА ( ЦЕНТР ЕКСПЕРТИЗ ТОБТО МСЕК ЦЕ КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД, ЯКИЙ ДІЄ РАЗОМ З КОМІСІЯМИ ЗА УВАГА - ГРОШІ ОБЛАСТІ, ТОБТО НАШІ З ВАМИ ) і комісії з питань ОХОРОНИ ЗДРОВ’Я та СОЦІАЛЬНОГО ЗАХИСТУ - провели такий розгляд скарг з онлайн трансляцією, то виявили б, що УСІ МСЕК займаються поборами з простих громадян які потребують статусу інвалідності, а також СИСТЕМНО У ВЕЛИКИХ КІЛЬКОСТЯХ З ПОЧАТКУ 2022 року ФАЛЬШУЮТЬ інвалідність людям, які вирішили відкосити від армії, і ще й отримувати за це кошти від держави.

І не дивно що «судді» так зручно! Коли брат, Заверуха Тарас голова МСЕК - «НОМЕР - 1» та голова всіх МСЕК Решота Володимир, син котрого вигравав дуже дивні справи в Львівському апеляційному суді, та і у інших, зокрема у Києві, після чого його адвокатське об‘єднання вважається одним з найкращих))) Власне так вийшло з одним фігурантом справи про хабарництво Рогуцьким Орестом та його керівником, які вимагали 50000 гривень за надання інвалідності, але були затримані правоохоронцями, після чого Рогуцький взяв вину на себе, а імені керівника який був за всім ніхто так і не дізнався… А рішення суду було наступне, Рогуцький отримав штраф у розмірі 23000 тисячі гривень і відсторонення від посади на один рік))) Переглянувши список голів МСЕК, Ви дивним чином з’ясуєте, що Рогуцька Надія є також головою одного з Львівських МСЕК і за дивним збігом є дружиною Рогуцького Ореста… А що тут дивного псевдолікарі спілкуються з псевдосуддями, разом і утворюють не лише ОЗГ, а і сім’ї…» На сьогодні зі снами все… Та переконаний, що є правоохоронці на Львівщині, котрі ЗУПИНЯТЬ ЦЕЙ БАЗАР ДОВІДОК З ІНВАЛІДНОСТІ. Список голів МСЕК вкотре додаю, розміщу невдовзі і повний склад усіх МСЕК, мета доволі проста, щоб люди перестали боятись і почали розповідати, хто скільки як та коли і кому заносив «за інвалідність». Про клани далі буде… Ви навіть не уявляєте як переплетені між собою «лікарі МСЕК», «судді хабарники» та «чиновники з ЛОР»…

Іван Спринський