logo
27/04
26/04
2 ...

Бренд PIN-UP у воєнний період: як вдалося зберегти бізнес

23-12-2022 11:48697

Бренд PIN-UP у воєнний період: як вдалося зберегти бізнес

Протягом останніх років компанія Пін-Ап активно завойовувала український ринок, пропонуючи високотехнологічні продукти та покращуючи рівень сервісу. Через війну, безумовно, бізнес довелося вибудовувати по-новому, долаючи безліч викликів та виділяючи пріоритетні напрямки. Про особливості функціонування бренду PinUp казино у 2022 році розповіла Марина Ільїна, фахівець, який досконало знає підноготну індустрії азартних розваг.

Як за нинішніх обставин працює PIN-UP

Трагічні події в країні дуже вплинули на всіх українців, включаючи співробітників Пін-Ап. Усім довелося адаптуватися до життя в інших умовах. При цьому світовий цифровий бізнес продовжує розвиватися, отже для збереження клієнтів потрібно постійно презентувати креативні продукти, що викликають яскраві емоції.

Щоб PIN-UP не став однією з багатьох компаній, які припинили діяльність в Україні після початку військових дій, керівництво ухвалило рішення про внесення суттєвих змін та цілей:

  1. Продовжилась робота над створенням ігрового контенту. Великий вибір розваг дозволив бренду забезпечити максимально широке охоплення цільової аудиторії та зберегти репутацію інноватора.
  2. Інтеграція опцій, що забезпечують відповідальну гру (блокування облікового запису, встановлення лімітів ставок), дала можливість залучати людей, які хочуть отримати позитивний досвід, а також орієнтовані на довгострокові відносини з віртуальним клубом.
  3. Були виділені фірми за профілями для оптимізації прийняття управлінських рішень. Замість корпорації з різноманіттям холдингів та заплутаною організаційною структурою керівники Пін-Ап обрали формат екосистеми незалежних компаній. Основними напрямками діяльності стали технічна підтримка, вирішення операційних питань, забезпечення зростання трафіку та власне розробка ігрового софту.
  4. Для успішної роботи співробітників за кордоном та залучення нових спеціалістів було відкрито офіси в Єревані, Астані та інших містах за межами України. Важливим моментом стало збереження всіх робочих місць і наданням працівникам всебічної підтримки (зокрема психологічної).
  5. Частина ресурсів компанії використовується для надання гуманітарної допомоги. Бренд не лише турбується про забезпечення людей продуктами, але й активно співпрацює з медичними установами Миколаєва, Києва та Харкова.

Leopolis.news