logo
09/10
28/08
15/08
11/08
10/08
09/08
12/07
06/07
19/05
28/04
22/03
24/02
11/01
10/01
2 ...

Суд зобов'язав розглянути заяву Спринського про вчинення кримінальних правопорушень

10-01-2023 21:303758

Суд зобов'язав розглянути заяву Спринського про вчинення кримінальних правопорушень

Австріяки, котрі будували Львівську цитадель у 19 ст., якби знали, що у наш час вона слугуватиме дахом корупції та неофіційних кримінальних міжнародних зльотів, певне просили б їх не хоронити, бо зараз мабуть від обертання у трунах в них голова крутиться цілодобово.

Підтошнює??? А як може не підтошнювати коли ще від часів Хорошковського (керівник СБУ часів Юри «енакієвського»), заступник СБУ тих часів у відставці у «Цитаделі» разом з Володею курують всіх типу «злодіїв у законі», неофіційні тіньові оборудки та «конверти»? При цьому виводячи з-під ударів активи Медведчука, Козака, Зубиків та іншої російської нечисті. Хтось подумає, то певно серйозні люди – фактично куратори «злодіїв у законі»…? Я Вам так скажу: «молдовани вони, а не куратори, разом з тими «злодіями в законі». Просто СБУ повинно очиститись від російського відсотку відставників та працівників і все у нас точно буде добре. Зрештою більшість з керівництва СБУ Львівщини вже давно діють по закону та в інтересах України, єдине деколи демони в інтриги заплутують навіть свідомих але то я певен – тимчасове…). 

P.S. А про «почесних молдован» то ще окремо, історію умисних вбивств, фіктивних банкрутств, трупів в озерах… точно розпишу. Не пхайте свої криві руки до інтересів держави., Зубики повинні сидіти, вони російське зло, затямте собі, хоча певен не дійде, та це нічого закон Вам обґрунтує! Завдяки професійній допомозі Лариса Криворучко сьогодні Галицький суд Львова зобов’язав СБУ у Львівській області внести в ЄРДР відомості щодо Зубиків посібників Медведчука, щодо державної зради та колабораціонізму. Щиро вірю, що справу Зубиків не злиють аналогічно як, наприклад, «готель Дністер»!!!