logo
26/04
2 ...

У Самбірському ліцей імені Андрія Чайковського удосконалюють соціальне шкільне підприємництво

24-03-2023 11:48626

У Самбірському ліцей імені Андрія Чайковського удосконалюють соціальне шкільне підприємництво
Фото: соцмережі

Колектив Самбірського ліцею імені Андрія Чайковського першим серед навчальних закладів міста заснував соціальне шкільне підприємництво (СШП). В ньому ліцеїсти освоюють ази ведення бізнесу.

Про це повідомив кореспондент Leopolis.news.  

До команди СШП ліцею завітав ментор Деном Бортніков – проектний менеджер ГО School of ME. Завдяки цій організації ліцей вдруге отримав грант для розвитку шкільного бізнесу. Як успіх вважається те, що навчальний заклад став переможцем Всеукраїнської премії СШП. А це в свою чергу дало можливість удосконалити матеріально-технічну базу, облаштувати приміщення та придбати великий асортимент форм і матеріалів для виготовлення свічок. Їх виробляли і реалізовували, а виручені кошти спрямовували на благодійні потреби.

Зустріч носила теплий, навчально-пізнавальний характер. На ній обговорили методи розширення продажу та вихід продукції за межі міста. Накреслили дорожню карту, в якій зазначили складові розвитку, ідеї і плани на цей рік. 

За словами учасників зустрічі з представником ГО School of ME, різноманітні форми роботи вкотре дали зрозуміти, що команда ліцею із шкільною фірмою «Make Mood». розвивається  в правильному напрямку. Попереду багато планів, серед яких набір та навчання нових учасників для роботи у соціальному підприємництві, оскільки дехто з них стане випускником. 

Микола СЕНЕЙКО, для Leopolis.news