logo
24/04
21/04
19/04
18/04
16/04
15/04
08/04
04/04
01/04
30/03
22/03
21/03
15/03
06/03
2 ...

Міноборони росії показало кадри «зачистки ДРГ» в Бєлгороді: у мережі пояснили, що з ними не так

26-05-2023 16:513039

Міноборони росії показало кадри «зачистки ДРГ» в Бєлгороді: у мережі пояснили, що з ними не так
Фото: скріншот з відео

Російські добровольчі формування продовжують «звільняти» населені пункти Бєлгородської області. Водночас міноборони росії вже показало кадри нібито зі знищеною колоною техніки «диверсантів» /24 канал/

Джерело: Jack's House

Користувач мережі з ніком Jack's House пояснив, чому оприлюднені кадри – це постанова. Він зазначає, що бронетехніку на «знімальний майданчик» привезли вантажівками.

«Шоу» не вдалося

Так, користувач, який раніше був оператором евакуатора, звернув увагу на відсутність гравію у протекторі шин бронеавтомобіля. На шинах взагалі був відсутній будь-який бруд. Що вказує на те, що автівка, ймовірно, була завантажена в траншею з бортової платформи.

Колеса бронетехніки ледь брудні / Фото з твітеру Jack's House

Крім того, чоловік помітив, що на ґрунті не видно було слідів, попри те, що це важкі автомобілі. Під час удару та падіння у траншею навіть на мінімальній швидкості вони мали принаймні на трохи змістити землю під собою.

Поблизу місця «аварії» вирівняна земля / Фото з твітеру Jack's House

Окрім того, на одному з фото помітні сліди від шини, які вказують на те, що автівку боком зіштовхнули в траншею.

Авто пересунули боком / Фото з твітеру Jack's House

«Як переднє колесо перелізло через траншею, а задні ні? Тим паче, що в нього носом пірнув інший автомобіль. Мало того, він не залишив слідів від шин. Фактично, шина взагалі ніколи не торкалася землі», – йдеться у повідомленні.

Користувач вважає, що «режисери» використовували бортову вантажівку та кран. Техніка опустила транспортні засоби на місце та пересунула їх в більш драматичну позу.

Бронетехніку опустили в траншеї спеціальним краном / Фото з твітеру Jack's House

«Ймовірно, вони захопили їх в Україні кілька місяців тому або отримали в Ірану, який захопив їх від ІДІЛ, яка захопила їх в Іраку», – додав чоловік.