logo
25/04
24/04
23/04
2 ...

Пікетувальники виламали двері до міськради та увірвались всередину (ФОТО, ВІДЕО)

29-05-2019 11:525345

Пікетувальники виламали двері до міськради та увірвались всередину (ФОТО, ВІДЕО)

Особи, які напередодні під час засідання виконавчого комітету облили посадовців міської ради невідомою рідиною, ймовірно — фарбою, сьогодні виламали двері до міської ратуші та ввірвались всередину.

 

 

До протестувальників вийшли керуюча справами виконкому Марта Литвинюк, директорка юридичного департаменту Гелена Пайонкевич та директор департаменту «Адміністрація міського голови» Євген Бойко. Конструктивної розмови не вийшло, інформує прес-служба ЛМР.

Активісти не захотіли слухати посадовців міської ради та почали виламувати двері до міської ради. Почалася штовханина та бійка.

Як інформує прес-служба ЛМР, через дії протестувальників вагітній працівниці міської ради стало погано, для неї викликали «швидку».

Як відомо, з понеділка представники «Розвитку громади», «Української спілки учасників АТО», «Національного корпусу», «Рабів до раю не пускають», ВПВ «Патріот» розпочали акцію протесту під міською радою. Вони звинувачують міського голову та депутатів у виділенні квартир чиновникам та махінаціях під час тендерів.

Leopolis.news