logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

Троє львів’ян відповідатимуть перед судом за збут наркотиків

06-05-2019 13:201113

Троє львів’ян відповідатимуть перед судом за збут наркотиків

Фото: Укрінформ

Завершено досудове розслідування проти трьох мешканців Львова, яких підозрюють в організації незаконного збуту психотропних речовин у великих розмірах та особливо небезпечних наркотичних засобів.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області

Як встановили правоохоронці, до злочину причетні троє львів’ян: 21-річний організатор та його двоє спільників – 22- та 18-річний. Слідчі з’ясували, що для організації незаконного збуту наркотиків і психотропних речовин, один зі зловмисників використовував месенджер «Telegram».

«Двоє інших здійснювали на території Сихівського району міста так звані «заклади» із наркотичними засобами та психотропними речовинами, а інформацію щодо їх місця розташування надсилали організатору, а той – клієнтам», – йдеться в повідомленні.

Виявили лиходіїв 28 лютого під час вчинення чергового правопорушення на вул. Чукаріна у Львові. При собі в чоловіків було більше ніж 9 грамів канабісу та понад 2 грами амфетаміну. Крім того, з місць «закладів» було вилучено ще понад 8 грамів канабісу.

За скоєне зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Обвинувальний акт скеровано для розгляду по суті до Сихівського районного суду м. Львова.

Leopolis.news