logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

#УлянувМіністри: У Facebook запустили флешмоб на підтримку Супрун

09-08-2019 09:09745

#УлянувМіністри: У Facebook запустили  флешмоб на підтримку Супрун

У соціальній мережі «Facebook» розпочали флешмоб на підтримку виконувачки обов'язків міністра охорони здоров'я Уляни Супрун.

Учасники флешмобу закликають обрати Уляну Супрун міністром охорони здоров'я і в новому уряді. Позначають при цьому свій пост хештегом #УлянувМіністри.

Ініціатором виступив засновник рекрутингової агенції Lobby X та куратор TEDxKyiv Владислав Грезєв.

«Володимир Зеленський, влада – це мистецтво не узурпації, а делегування. В країні і так обмежений людський капітал: спроможних й ціннісних – зовсім обмаль. Які можуть бути розмови про альтернативу Уляні Супрун? Це нерозумно з точки зору державного управління. Уляна Супрун – перший міністр, що наважився піти проти системи і запустити повноцінну трансформацію. Уляна отримала повну підтримку прогресивної частини суспільства та фахівців, нажила ворогів серед експлуататорів системи ОЗ і просто ворогів України. Зрештою, досягла вже значних результатів від початку реформи», — написав він.

Грезєв зазначив, що вважає Уляну Супрун – найкращим урядовцем, який був в країні, й саме тому закликав українців її підтримати.

«Якщо маєте селфі з Уляною – пишіть пости в підтримку цього рішення з #УлянувМіністри #селфізУ. Якщо не маєте – знімайте відео, пишіть просто тексти», – зазначив Грезєв. 

Leopolis.news