logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові раніше судимий чоловік напав на перехожого і вкрав у нього телефон

05-02-2024 11:58388

У Львові раніше судимий чоловік напав на перехожого і вкрав у нього телефон
Фото: Поліція Львівської області

Правоохоронці вкотре нагадують, що в умовах воєнного стану за скоєння крадіжки, грабежу, розбою, вимагання, а також за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем, передбачені максимальні покарання.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 4 лютого близько 21.15 на вулиці Навроцького у Львові зловмисник напав на перехожого, завдав йому удару в обличчя, вирвав з рук мобільний телефон та намагався втекти. Очевидцями події стали двоє чоловіків, які зателефонували на оперативну лінію 102 та допомогли затримати нападника.

Оперативники кримінальної поліції та слідчі відділу поліції №2 Львівського районного управління поліції №2 встановили особу зловмисника – ним виявився 37-річний житель Борислава, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж та крадіжки. Він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За фактом територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.4 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере затриманому запобіжний захід.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news