logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

LESAN презентував пісню «Побажай удачі» та присвятив її всім українським сім’ям

15-02-2024 18:39422

LESAN презентував пісню «Побажай удачі» та присвятив її всім українським сім’ям

Український співак LESAN презентував пісню «Побажай удачі» та присвятив її всім українським сім’ям. 

Пісня «Побажай удачі» об’єднує та зближує людей. Вона про сум за рідними, але водночас переплітається з історією кохання та вірою, що все буде добре.

LESAN, який народився на Полтавщині та переїхав до Києва, щоб навчатися та будувати кар’єру артиста, як ніхто інший знає про розставання. Сум за близькими він відчув задовго до війни в Україні.

«Моя сім’я, на превеликий жаль, розкидана по світу. Мама постійно знаходиться на роботі за кордоном, щоб у нас з братом було все. Брат в іншій країні, а тато в рідних Кобиляках викладає музику. Мені не завжди вистачає любові, щоб тато і мама були поряд, але я вдячний батькам та низький їм уклін за допомогу. Вони зробили все, щоб зараз я співав. Вірю, що невдовзі ми зустрінемося за одним столом і відсвяткуємо перемогу України», – поділився артист 

Удача в поєднанні з Божим благословенням подолає всі незгоди і важкі дороги. Співак закликає не боятися труднощів та завжди залишатися сміливим, адже удача любить насамперед сміливих.

LESAN: «Хочу звернутися до всіх, хто зараз читає ці рядки. Обійміть своїх рідних,  а якщо вони далеко, то просто напишіть, як ви їх сильно любите. Незважаючи на проблеми, які підносить доля, продовжуйте залишатися сміливими».

Композиція була написана на життєвих ситуаціях. Автором слів та музики виступив LESAN.

Новий трек від LESAN «Побажай удачі» доступний на всіх цифрових майданчиках, а кліп можна переглянути в YouTube і музичних телеканалах України.

ЦИФРОВІ МАЙДАНЧИКИ: https://bfan.link/pobazhay-udachi

ЗАВАНТАЖИТИ СИНГЛ: https://drive.google.com/file/d/1tOJL_EA-tEjgtOFjf0BdX8ZdrG570uIs/view?usp=sharing

INSTAGRAM: https://www.instagram.com/lesanmusic/ 

Leopolis.news