logo
26/04
25/04
24/04
23/04
22/04
2 ...

У Львові дітей запрошують у чарівний світ «Мавки в Країні Світла»

19-02-2024 18:34596

У Львові дітей запрошують у чарівний світ «Мавки в Країні Світла»

Після захоплюючих вистав «Казкова історія на Миколая» та «Незвані гості в Країні Світла» творці цих успішних постановок приготували для дітей нову пригоду - «Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2».

 

Прем’єра музичної вистави відбудеться у перший вікенд весни - 2 та 3 березня - в Палаці залізничників «РОКС» (м. Львів, вул. Федьковича, 54/56).  

Видовищне танцювально-музичне дійство перенесе глядачів у світ, де добро бореться зі злом. У Країну Світла, де у повітрі витають краса й магія. Там діти зустрінуть улюблену героїню Мавку, яка веде боротьбу проти темних сил, оживляючи світло і надію. 

У музично-танцювальній виставі задіяно понад два десятки артистів відомого ТанцТеатру «Життя».

«Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2» - вистава, яку цікаво переглядати усією родиною. Щоб опісля перегляду поділитися враженнями від побаченого.

- Під час яскравого дійства на сцені маленькі та юні глядачі, як і їхні батьки, зможуть відпочити й відволіктися від непростих буднів, - каже продюсерка вистави «Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2», народна артистка України Ірина Мазур. - Сучасні діти розуміють дуже багато, адже вони щодня зустрічаються зі страшними реаліями війни, в яких Україна живе уже два роки. Говорити з дітьми про війну треба в різний спосіб - і засобами сценічного мистецтва, зокрема. У нашій виставі Мавка бореться із темними силами, і в її боротьбі оживають світло й надія. Так ми показуємо дітям, що попереду - перемога добра над злом, вселяємо в них віру у краще.  

Квитки на музичну виставу «Мавка у Країні Світла, або Незвані гості-2» 2 та 3 березня в «РОКСі» доступні онлайн:

Вистава 2 березня (14:00)

Вистава 3 березня (14:00)

Leopolis.news