logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Максим Козицький: Підтримайте українського виробника

29-02-2024 19:52604

Максим Козицький: Підтримайте українського виробника
Фото: соцмережі

Очільник Львівської ОВА Максим Козицький у себе на Facebook-сторінці поділився думками щодо стану української економіки. Публікуємо текст повністю.

Останні місяці були випробуванням для українського бізнесу через блокаду зерна на польському кордоні. Блокада кордону з польської сторони, яку вчинили окремі «активісти», негативно позначилась не тільки на експорті зерна, а й загалом на всіх експортерах через українсько-польський кордон. На жаль, про загрозу польському ринку зі сторони українських товарів заговорили і вищі посадові особи наших сусідів.

На моє переконання, ситуацію слід врегулювати на рівні Урядів і жодні непорозуміння не повинні руйнувати дружніх стосунків двох народів.

Водночас я не можу заперечити очевидне – економіка України, і так ослаблена війною, окупацією частини територій, виїздом громадян закордон, отримала новий удар через фактичне обмеження експорту.

У таких умовах, коли кожна гривня в бюджеті може перетворитись на снаряд чи дрон, яких дуже потребують наші захисники, наш обов’язок – максимально допомогти українській економіці, нашому товаровиробнику, нашим підприємцям.

Близько 40% від вартості товару українського виробника так чи інакше повертається у бюджет – у вигляді сплати податків та зборів, які трансформуються у дрони, припаси чи грошове забезпечення для наших воїнів!

Звертаюсь до жителів Львівщини, підтримайте українську економіку, українського виробника. Вибираючи товари на полицях магазинів, шукайте на них позначку «Зроблено в Україні» чи «Made in Ukraine». Надайте перевагу своєму!

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news