logo
19/04
15/04
12/04
11/04
08/04
07/04
02/04
28/03
26/03
25/03
24/03
21/03
14/03
2 ...

Данілов про роботу у РНБО: «Дні, за які не соромно»

26-03-2024 18:31415

Данілов про роботу у РНБО: «Дні, за які не соромно»
Фото: АрміяInform

Екссекретар РНБО Олексій Данілов подякував усім за співпрацю, а Президенту України за довіру.

Про це він написав у Фесйбук.  

«4 роки 5 місяців 24 дні роботи на посаді Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Роботи, якій віддавались до останку.

Дні, за які не соромно.

Години, які летіли блискавично.

Дякую долі, що дала мені можливість служити своїй країні і своєму народові в час миру і в час війни!», – зазначив Данілов.

Він подякував Зеленському за «довіру і за можливість бути причетним до написання Великої Історії в момент найбільшого випробування і найбільшого піднесення!». 

«Дякую нашій команді, яка проробила величезну роботу, створивши унікальні інформаційно-аналітичні системи, журналістам і справжнім професіоналам, усім тим, хто допомагав у нашій роботі», – зазначив Данілов. 

За його словами, «як би важко не було, якою б безпросвітною не здавалася ситуація, ми працювали і будемо надалі працювати для України і задля України, вірили і віримо в нашу Перемогу!».

«Головне, що ми маємо пам’ятати завжди і що я завжди сповідував – не боятися, ніколи і нікого, йти вперед і вірити в Україну, вірити в народ України!

російська потвора буде знищена, химерне створіння сконає і згине в мороці історії – і зробить це український воїн, за плечима якого стоїть наша історія, наша доля і наша місія – «бути мечем у темряві; дозорним на Стіні; щитом, що охороняє царство людей»!

Дякую всім!

Слава Україні!», – наголосив він.

Як повідомляли, 26 березня Президент України Володимир Зеленський звільнив Олексія Данілова з посади секретаря Секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Іншим указом він призначив на посаду секретаря РНБО Олександра Литвиненка, який до цього очолював Службу зовнішньої розвідки України.

Підготував Олександр Чамара, Leopolis.news