logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові до 8 років засудили двох наркоділків

13-03-2024 12:18221

У Львові до 8 років засудили двох наркоділків
Фото: Kyiv.media

За публічного обвинувачення Галицької окружної прокуратури міста Львова  двох чоловіків визнано винними. Одного із них засуджено за незаконне придбання, зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин (ч. 2 ст. 307 КК України). Іншого чоловіка засуджено за незаконне придбання та зберігання з метою збуту психотропних речовин в особливо великих розмірах та незаконне зберігання без мети збуту (ч. 3 ст. 307, ч. 1 ст. 309 КК України).

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури.

Їм призначено покарання – 8 років позбавлення волі із конфіскацією майна кожному.

Прокурори в суді довели, що один із обвинувачених займався збутом канабісу та амфетаміну у Львові.

Замовлення фігурант приймав через спеціальний Telegram-канал. Після чого він робив закладки із забороненими речовинами на території міста. Місця сховку він фотографував та разом із відміткою геолокації надсилав «клієнтам».

Інший обвинувачений незаконно придбав амфетамін. З метою підзаробити гроші чоловік мав намір збувати заборонену речовину також на території Львова.

Однак, після отримання партії психотропів, фігуранта затримали правоохоронці. У нього виявлено та вилучено майже 1 кг амфетаміну. Окрім цього чоловік незаконно придбав та зберігав для власного вживання PVP.

Наразі обвинувачені знаходиться під вартою.

Вирок суду набирає законної сили після закінчення строку апеляційного оскарження.

Досудове розслідування здійснювали слідчі Львівського районного управління поліції №1 Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news