logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Червонограді дали по 7 років двом чоловікам за крадіжки та грабіж

14-03-2024 17:55446

У Червонограді дали по 7 років двом чоловікам за крадіжки та грабіж
Фото: ілюстративне

За публічного обвинувачення Червоноградської окружної прокуратури раніше судимого 35-річного мешканця Сокальщини засуджено за вчинення крадіжок (ч. 4 ст. 185 КК України).

Вироком суду йому призначено покарання у виді 7 років 1 місяця позбавлення волі, інформує відділ інформаційної політики Львівської обласної прокуратури. 

Прокурори в суді довели, що у минулого році у Червонограді обвинувачений обікрав місцевих мешканців. Фігурант пізно вночі підійшов до квіткового магазину, розбив вікно та проник туди. Останній обшукав приміщення та викрав планшет, мобільний телефон та гроші на загальну суму майже 30 тис. грн. Після чого з награбованим втік з місця події. 

Окрім цього, через кілька днів він знову вчинив крадіжку. Чоловік проник у квартиру до 31-річної жінки, звідти викрав гроші, побутову техніку на суму майже 25 тис. грн та втік з викраденим. 

Також за публічного обвинувачення Червоноградської окружної прокуратури 27-річного мешканця Червонограду засуджено за вчинення грабежу (ч. 4 ст. 186 КК України). 

Йому призначено покарання у виді 7 років позбавлення волі. 

Доведено, що інший обвинувачений у серпні минулого року, перебуваючи поблизу одного із ринків Червонограда викрав велосипед. 

Чоловік підійшов до 9-річної дівчинки, яка каталась на велосипеді та вирішив викрасти його. Скориставшись своєю віковою та фізичною перевагою він наказав останній віддати велосипед. Вихопивши його з її рук, останній сів та поїхав з місця події. 

До набрання вироком законної сили обвинувачені перебуватимуть під вартою. 

Досудове розслідування здійснювали слідчі Червоноградського районного відділу поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Leopolis.news