logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

У Львові судитимуть жителя Донеччини, який убив свою 62-річну співмешканку

15-03-2024 17:41148

У Львові судитимуть жителя Донеччини, який убив свою 62-річну співмешканку
Фото: vechirniy.kyiv.ua

Як встановили під час досудового розслідування правоохоронці, між чоловіком, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство та його співмешканкою виник конфлікт, під час якого зловмисник завдав жертві численних ударів ножем у різні ділянки тіла. Від отриманих травм потерпіла померла.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Подія сталась 21 грудня близько третьої ночі у квартирі одного з будинків, розташованого на вулиці Зерова у Львові.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими Львівського районного управління №2, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, між 61-річним жителем Донецької області та його 62-річною співмешканкою - власницею помешкання, виник побутовий конфлікт. Чоловік завдав жінці кількох ударів ножем, зокрема в ділянку грудей та шию. Від отриманих травм та померла на місці події.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Також встановлено, що раніше він вже притягувався до кримінальної відповідальності за вбивство.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за п.13 ч.2 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

Підготував Володимир Піняжко, Leopolis.news