logo
26/04
25/04
24/04
23/04
2 ...

29-річний львів’янин намагався підкупити прикордонника, аби незаконно виїхати з України

18-03-2024 09:40199

29-річний львів’янин намагався підкупити прикордонника, аби незаконно виїхати з України

Військовозобов’язаного жителя Львова віком 29 років викрили слідчі відділу розслідування злочинів у сфері господарської та службової діяльності слідчого управління поліції Львівщини спільно з офіцерами внутрішньої та власної безпеки Львівського прикордонного загону, оперативниками Управління Служби безпеки у Львівській області, за процесуального керівництва Львівської спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Західного регіону. 

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Як встановили правоохоронці, 14 березня на пункті пропуску «Шегині» зловмисник запропонував та передав інспектору прикордонної служби неправомірну вигоду в сумі 9 тисяч доларів США аби той посприяв йому, а в подальшому ще й його родичу, в незаконному перетині кордону України з Республікою Польща. Після передачі коштів правоохоронці затримали чоловіка в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавленням волі на строк від чотирьох до восьми років з конфіскацією майна або без такої.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Підготувала Ольга Балух, Leopolis.news